Marian Godină, reacții adverse severe după vaccinul anti-Covid. Ce s-a întâmplat cu polițistul

Marian Godină, reacții adverse severe după vaccinul anti-Covid. Ce s-a întâmplat cu polițistul
Reacții adverse împotriva vaccinului COVID pentru Marian Godină

Marian Godină a devenit cunoscut datorită blogg-urilor sau postărilor ce le distribuia pe site-urile de socializare. El își exprima opinia cu privire la anumite probleme din țara noastră. Este născut pe 7 septembrie 1986, iar de 11 ani este polițist. Recent, s-a vaccinat împotriva noului coronovirus și a decis să-și împărtășească experiența pe Facebook.

Reacții adverse suferite de Marian Godină după vaccinare

Recent, Marian Godină s-a vaccinat împotriva Covid-19. Acesta a suferit câteva reacții adverse, unde le-a relatat mai detaliat pe pagina sa de Facebook. Înainte de a adormi, a simțit că îi este foarte frig. Avea dureri mari în zona capului, simțea durere musculară dar și articulațiile îl deranjau. A dormit foarte puțin, dar, treptat, începe să se simtă din ce în ce mai bine.

„Aseară m-am băgat în pat, bucuros că nu am niciun simptom după vaccinul pe care îl făcusem dimineață. Chiar înainte să ațipesc, am simțit că mi se face frig. Dar frig. Atât de frig că mi-am luat o bluză groasă și tot tremuram sub plapumă. Capul mă durea și el destul de tare, mușchii și articulațiile la fel. Până pe la 5 nu am reușit să dorm, iar de la 5 la 8 am dormit în reprize pentru că am schimbat vreo patru tricouri. Acum mă mai doare puțin capul, umărul cu vaccinul și cred că mai am puțină febră”, a explicat Marian Godină.

Marian Godină despre protestul sindicatelor din Poliție

Polițistul nu a fost de acord cu protestul Sindicatelor din Poliție. Acesta a criticat acțiunea ce s-a desfășurat pe data de 24 februarie, în fața Palatului Cotroceni. Cei adunați acolo au protestat împotriva înghețării salariilor în sistem. Marian a spus că își susține poziția față de acest tip de proteste și le-a sugerat celor implicație, cu ironie, să meargă în privat că acolo „se dau sporuri babane”.

„Văzând protestele de azi ale unor polițiști care au aprins fumigene și s-au certat cu jandarmii, nu pot decât să mă felicit încă o dată pentru articolele pe care le-am scris pe tema protestelor polițiștilor, delimitându-mă astfel de ei.#mergetilaprivatcasedausporuribabane”, a scris Marian Godina pe pagina personală de Facebook.

Protestele polițiștilor au degenerat atunci când unii sindicaliști au aprins fumigene. Jandarmii eu ridicat câteva persoane, au dat amenzi și îi acuză pe cei ce au participat că nu au respectat zona delimitată pentru protest. Polițiștii și-au exprimat nemulțumirile în ceea ce privește măsurile de austeritate și de faptul că sporurile nu vor mai fi aceleași, ci reduse. În timpul protestului, Jandarmeria Capitalei a aplicat patru amenzi în valoare de 10.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI