Diana Șoșoacă, ironizată de polițistul Marian Godină. Cum a luat-o peste picior după gafa cu Donald Trump

Diana Șoșoacă, ironizată de polițistul Marian Godină. Cum a luat-o peste picior după gafa cu Donald Trump
Marian Godină face glume pe seama avocatei Șoșoacă

Deși foarte vocală și plină de vervă, DIana Ivanovici Șoșoacă a făcut multe gafe în ultmia perioadă. Efectul acestora a fost excluderea acesteia din Alianța AUR, produsă miercuri, pe 10 februarie. Imediat după anunț, a apărut un mesaj, presupus a fi fost scris de fostul președinte american, Donald Trump. Numai că s-a dovedit a fi fals, iar reacția avocatei, dar și internauților a fost pe măsură. După acest moment penibil au început glumele și ironiile pe seama fostuluis enator de Iași, Diana Ivanovici Șoșoacă, una din ironii venind de la Marian Godină.

Marian Godină face glume pe seama avocatei Șoșoacă

Mesajul, dovedit a fi fals, presupus a fi fost scris de Donald Trump a pus-o pe Diana Ivanovici Șoșoacă într-o postură, cel puțin penibilă. Comentariile la postarea respectivă, ironice de altfel, au făcut deliciul internetului. Printre cei care au ironizat situația și, implicit, personajul, a fost și Marian Godină. Acesta a postat pe Facebook un mesaj, evident fals, semnat tot de același personaj, Donald Trump

”Îmi pare rău să aud că alpaca Pablo a fost concediat de Petrică. Este o mare greșeală”, a postat Marina Godină pe pagina sa de Facebook. (vezi galeria)

Postarea bineînțeles că a generat reacții hilare din partea celor ce-i urmăresc postările polițistului Marian Godină, iar ironiile la adresa fostului senator AUR au fost pe măsură. Marian Godină este cunoscut pentru reacțiile sale ironice, în ultima perioadă, așa că nu este de mirare că a reacținat la situația creată

Diana Șoșoacă exclusă din partid și iornizată pe Facebook

Se pare că nu au prieteni comuni Marian Godină și Diana Șoșoacă, pentru că avocata nu a răspuns la ironiile polițistului, pe Facebook. La nici 24 de ore de la excluderea din AUR, Diana Șoșoacă posta pe contul ei un presupus mesaj transmis, pe Tweeter, de DOnald Trump. Numai că, mesajul cu pricina era unul fals, având în vedere că lui Trump i s-a blocat contul de către cei de la Tweeter. Devodt a fi fals mesajul cu pricina, senatorul de Iași a fost ironizat de multă lume.

Sad to read about Mrs. Sosoaca exclusion. It’s a HUGE mistake!”/”A fost trist să aflu despre excluderea doamnei Șoșoacă. O greșeală imensă”, este mesajul pe care Trump i l-ar fi adresat senatoarei.

Era clar că mesajul fusese unul fals, transmis de cineva care și-a dorit că fostul senator să fie pus într-o situație penibilă. Penibilul a continuat după ce, culmea, Șoșocaă chiar i-ar fi mulțumit. Cât despre excluderea ei din partid, în aceeași seară declara la România TV:

”Am vorbit cu mai mulți colegi din AUR și mi-au zis că s-a întâmplat cu acceptul lui George Simion (…) Toată lumea este dezamăgită și de George, adevărul este că nu m-am așteptat. Nu știu dacă l-ați auzit astăzi, dar este un fel de adio, dar rămân cu tine (…) Eu nu am primit o înștiințare cu privire la excluderea mea din partid, nu mi-a fost adus la cunoștință niciun act (…) La Țebea, la mormântul lui Avram Iancu, pe pământ sfânt, l-am pus să jure că nu va trăda poporul român. Și a jurat.” Diana Ivanovici Șoșoacă (Sursa: România TV)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI