Marian Godină, mesaj ironic despre Alexandru Cumpănașu. ”Rămâi puțin mirat când vezi asta!” Continuarea e genială

Marian Godină, mesaj ironic despre Alexandru Cumpănașu

Polițistul Marian Godină a publicat pe Facebook un mesaj ironic despre Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, victimă Caracal.

Marian Godină, mesaj ironic despre Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a devenit o voce în spațiul public odată cu tragedia din Olt, fiind mult mai implicat decât un cetățean marcat de întâmplarile din Caracal, ci chiar un om sfâșiat emoțional, dat fiind că evenimentul o are ca victimă pe nepoasa sa, Alexandra Măceșanu.

Din luna iulie, de când s-a făcut un apel în zadar la #112, a venit un val de corupții, durere, proteste, demisii, la care s-a adăugat și un om care, în moment de cumpănă, își anunța demersul politic, lucru care a stârnit reacții de tot felul și multe semne de întrebare. Mircea Badea, Adriana Bahmuțeanu, sunt unii dintre cei care i-au comentat atitudinea lui Cumpănașu, iar acum și polițistul Marian Godină.

”Rămâi puțin mirat când vezi asta!”

Printr-un mesaj postat pe contul său de socializare, Godină a făcut unele precizări cu privire la cultura lui Cumpănașu, menționând că a rămas uimit de greșelile gramaticale grave pe care oficialul le face. Mai mult, a rămas surprins de lacunele sale, în condițiile în care el îl credea ”băiat deștept”.

Marian Godină, mesaj ironic despre Alexandru Cumpănașu. ”Rămâi puțin mirat când vezi asta!” Continuarea e genială
Mesajul publicat de polițistul Marian Godină

”Cunoașteți sentimentul acela pe care îl ai atunci când vezi comentariul cu greșeli gramaticale grave al unui cunoscut pe care îl credeai băiat deștept? Rămâi puțin mirat.Dar eu rămân uimit când văd oameni, pe care îi credeam serioși, dând like-uri postărilor lui Cumpănașu”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Comentariile oamenilor:

”Și a dansat, luni, în Iași, parcul Copou, de ziua nepoatei sale…Mar caracter!/ Nu mă mai surprinde nimic, face parte din exercițiul vieții. Vârsta, maică, vârsta/ Trebuie, totuși, în ciuda tuturor derapajelor, să recunoaștem că doar datorită aparițiilor lui în media cazul acestor copile nu a rămas îngropat pe cine știe unde…Chiar dacă el ca om e ZERO absolut!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI