Marian Godină ironizează pactul BOR-MAI. Cum s-a filmat acum. Imaginile au devenit virale

Marian Godină ironizează pactul BOR-MAI. Cum s-a filmat acum. Imaginile au devenit virale
Marian Godină ironizează pactul BOR-MAI

Marian Godină, polițistul care amendează drastic chiar și derapajele Ministerului Afacerilor Interne ori de câte ori este nevoie, a revenit în atenția publicului cu o nouă postare, imediat după ce MAI a încheiat un acord cu Biserica Ortodoxă Română.

Marian Godină ironizează pactul BOR-MAI

Acordul dintre MAI și BOR a stârnit reacții pe Internet, dar chiar și la Palatul Cotroceni, unde însuși președintele Klaus Iohannis a declarat că mesajul acordului a fost unul din care nu s-a înțeles mare lucru. Populația a aflat în urma acordului că Lumina Sfântă va fi distribuită enoriașilor în noapte de Înviere prin intermediul unor voluntari, dar și a angajaților MAI.

Marian Godină a răspuns imediat cu un filmuleț plin de umor, așa cum ne-a obișnuit, în care arată lumii întregi cum se antrenează el pentru noaptea de Înviere, în contextul noului acord dintre MAI și BOR. Celebrul polițist a fost filmat în timp ce se antrenează acasă, pe banda de alergat, ținând o lumânare aprinsă în mână.

Mă antrenez

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 14 aprilie 2020

Cum se antrenează Marian Godină pentru noaptea de Înviere

Clipul care s-a viralizat în mediul online a venit însoțit de mesajul: ”Mă antrenez”. Postarea polițistului a stârnit amuzamentul urmăritorilor și a devenit imediat virală. La doar câteva ore de când a fost făcut public video-ul a strâns o mulțime de like-uri și comentarii.

În ceea ce privește modalitatea prin care lumina Sfântă va ajunge la credincioși, președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că va cere premierului Ludovic Orban și ministrului de Interne, Marcel Vela, să revină asupra acordului între MAI și BOR.

”Având în vedere numărul mare de cetățeni de religie ortodoxă, pentru a nu exista riscul răspândirii infecției cu noul coronavirus, Ministerul Afacerilor Interne vine în sprijinul Bisericii Ortodoxe executând misiuni de susținere și ajutor pentru clerici și credincioși. Pentru a oferi și o alinare spirituală tuturor celor care trec în prezent prin momente grele vom ajuta Biserica Ortodoxă Română la împărțirea Sfintelor Paști cât și a Luminii Sfinte aduse de la Ierusalim în seara Învierii, a spus ministrul de Interne”, a fost anunțul Ministrului Internelor Marcel Vela, care a contrariat o țară întreagă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI