Câte ore pe zi se antrenează Carmen Brumă. Soția lui Mircea Badea, demnă de un nou record

Câte ore pe zi se antrenează Carmen Brumă. Soția lui Mircea Badea, demnă de un nou record

Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, se antrenează mai multe ore pe zi. Iar exercițiile sale sunt demne de un nou record.

Pentru Carmen Brumă, o zi obișnuită înseamnă sport și multă mișcare. Soția lui Mircea Badea a lansat de curând un nou program prin promite rezultate excepționale. Cei care achiziționează acest program primesc un plan alimentar recomandat și exercițiile de urmat.

Carmen Brumă și-a filmat experiențele din sala de sport și și-a dat seama că şi-a doborât toate recordurile. A petrecut peste 10 ore în sala de antrenamente.

Carmen Brumă, antrenamente zilnice

Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea, nu renunţă la antrenamentele zilnice, iar la ultimul a petrecut în sala de fitness nu mai puțin de zece ore.

A avut și un motiv: a filmat exerciţii speciale, parte din noul ei plan alimentar.  E vorba de un program de slăbire, care presupune remodelare corporală în doar patru săptămâni. Între altele, persoanele care vor să-l urmeze trebuie să țină un regim alimentar cu trei mese pe zi și cinci antrenamente pentru acasă. Carmen Brumă insistă că succesul este garantat.

“Scopul noului meu program este să le dea femeilor ceea ce-și doresc atunci când vine vara, o supersiluetă de plajă! M-am străduit să le ofer celor interesați soluția ideală, rapidă, sănătoasă și accesibilă pentru a obține silueta mult visată. Acest program, care cuprinde 4 săptămâni de dietă și 5 antrenamente săptămânale pentru acasă, te pune rapid într-o formă fizică mult mai bună astfel încât să fii mândră de corpul tău atunci când mergi la plajă. Nu pierzi ore întregi la sală, nu cheltuiești mulți bani, și nu-ți dai programul zilnic peste cap. Tot ce trebuie să faci este să mănânci cele 3 mese zilnice din program și să-ți găsești 20 de minute pentru exercițiile pe care ți le arăt eu pas cu pas în materialul video”.
Carmen Brumă