Marian Godină a devenit tată. Ce nume sfânt va avea fiica lui

Marian Godină a devenit tată. Ce nume sfânt va avea fiica lui
Marian Godină a devenit tată: ce nume a ales pentru fetița lui

Marian Godină este tată! Soția acestuia a născut, iar celebrul polițist a postat pe pagina sa de Facebook o imagine emoționantă de la maternitate. Bărbatul i-a înduioșat pe cei care îl urmăresc, ulterior le-a dezvăluit și ce nume va purta micuța. Fotografia cu acesta ținându-și fiica în brațe a adunat peste 30.000 de aprecieri în mai puțin de o oră de când a fost postată. Mii de oameni s-au grăbit să le ureze cuplului zile frumoase alături de fetița lor și sănătate multă pentru cea mică.

Marian Godină este tată: ce nume a ales pentru fetița lui?

Soția lui Marian Godină a născut, iar celebrul polițist nu a putut ține vestea cea mare departe de internauți. Bărbatul le-a dezvăluit faptul că trăiește acum cele mai frumoase clipe.

De asemenea, cel din urmă a spus și ce nume au ales el și soția pentru micuța lor. Imaginea a strâns peste 30.000 de aprecieri în mai puțin de o oră de la postare.

Marian Godină a publicat o fotografie în care o ține în brațe pe micuța sa, iar în dreptul pozei a scris: „Fetița noastră, Maria”. Mii de oameni s-au îngrămădit să îl felicite pe faimosul polițist și pe soția sa.

,,Să crească mare, să fie sănătoasă, să vă aducă doar bucurii!”, a scris Traian Berbeceanu, nașul de cununie al celor doi. „De acum intri in clubul tatilor de fete, Marian Godina!”, a ținut altcineva să puncteze. „Sa fiți sănătoși și bucuroși cu toții, distracția abia acum incepe! Scumpă de ea, e așa de micuța că zici ca-n mâinile tale e o shaorma”, a comentat un alt fan al lui Godină.

,,Sper să semene cu Georgiana”

Georgiana Godină are 30 de ani și este cu 7 ani mai tânără decât soțul ei cunoscut românilor. Aceștia s-au căsătorit în anul 2018, iar părinți spirituali le-au fost Traian Berbeceanu și soția sa. Nașul celebrului polițist este fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia.

Bărbatul a găsit o modalitate amuzantă de a spune tuturor vestea că soția lui este însărcinată. Acesta a ales să posteze o fotografie cu o pereche de cătușe și o suzetă.

“Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris Marian Godină. “Sper să se semene cu Georgiana!”, a glumit polițistul într-unul dintre comentarii.