Cine este soția lui Marian Godină. Cum arată Georgiana, partenera celebrului polițist

Cine este soția lui Marian Godină. Cum arată Georgiana, partenera celebrului polițist
Cine este soția lui Marian Godină. Cum arată Georgiana, partenera celebrului polițist

Marian Godină este cu siguranță cel mai cunoscut polițist din România. El a devenit cunoscut după ce a făcut mai multe dezvăluiri despre corupția din Poliție.

Cine este soția lui Marian Godină. Cum arată Georgiana, partenera celebrului polițist

Marian Godină s-a căsătorit în 2018 cu Georgiana, o tânără superbă cu care se înțelege de minune. Cei doi au făcut nunta pe 19 mai, iar acum polițistul este mai mult decât fericit alături de femeia visurilor sale.

S-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci lucrurile au mers ca pe roate între ei. Nu a stat prea mult pe gânduri și a cerut-o de soție.

Evenimentul a fost unul cu totul special, iar nașii mirilor au fost Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei și fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, și soția lui.

„Meghan Markle va fi invidioasă“, a scris polițistul în ziua nunții, fiind și ziua în care Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit.

Între cei doi este o diferență de vârstă de 6 ani, iar de fiecare dată când polițistul postează o fotografie cu soția lui, internauții țin să facă comentarii răutăcioase cu privire la faptul că ea pare mult mai tânără decât el.

Cu toate acestea, Marian Godină îi ignoră de cele mai multe ori, iar uneori le mai și răspunde, în stilul plin de umor caracteristic.

Marian Godină a devenit celebru vorbind despre neregulile din Poliția Română. De la abuz, la trafic de influență până la o poveste despre cum un colegul de-al lui a fost certat de șefi pentru că a amendat un șofer, Marian Godină a vorbit despre toate acestea pe Facebook.

Marian Godină i-a cumpărat soției sale o alpaca

De asemenea, el a scris prima carte în 2016, numită Flash-uri din sens opus, care s-a bucurat de un succes enorm.

De altfel, el a scris și o carte pentru copii, numită „În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare”. O carte care îi învață pe copii să respecte semnele de circulație, dar și multe alte învățături.

El a intrat și mai mult în atenția presei când și-a luat ca animal de companie o alpaca. Totul s-a întâmplat când soția lui a început să se uite pe internet la clipuri cu aceste animale. I-a spus lui Marian că își dorește o alpaca, iar el a ajuns să îi cumpere una.

„Până la urmă am ajuns să sun „dealerul” de alpaca, care mi-a confirmat că îmi poate vinde un pui. Pentru că urma să plecăm în Austria și alpaca domicilia la Arad, am gândit eu ca un om mare că la întoarcere trecem prin Arad, băgăm animalul în mașină și venim acasă cu tot cu capră, scâpând astfel de prețul transportului, destul de piperat de altfel”.

Ca să nu se simtă singur Pablo, Marian și Georgiana i-au luat un prieten, încă o alpaca pe care au numit-o Pedro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI