24 iun. 2021 | 19:33

Marian, dezvăluire șocantă despre moartea Mădălinei Manole. Se schimbă tot ce știam

Monden
Marian, dezvăluire șocantă despre moartea Mădălinei Manole. Se schimbă tot ce știam
Marian, dezvăluire șocantă despre moartea Mădălinei Manole

Fratele Mădălinei Manole face dezvăluiri șocante despre moartea artistei. Se împlinesc curând 11 ani de la moartea cântăreței, iar fratele ei face mărturisiri noi.

Fratele Mădălinei Manole cere să își cunoască nepotul

Marian, fratele Mădălinei Manole îl acuză pe Petru Mircea, soțul regretatei artiste. Marian Manole nu înțelege de ce fostul lui cumnat nu îl lasă să își vadă nepotul.

La aproape 11 ani de când Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor, soțul ei nu îi dă voie lui Marian Manole să își vadă nepotul.

”Aș vrea să îl întreb și eu prin intermediul acestei rețele de socializare, pentru că personal nu mă ascultă. Puiucule, crezi că Mădălinei i-ar place să vadă că nu-mi dai voie să-mi cunosc nepotul, pe copilul ei, să îl strâng în brațe, să mă joc cu el, așa cum Madalina făcea deseori cu nepotul ei, Mihai? Sau măcar pe Mihai, care vezi cât de mult te apreciază!”, a scris Marian Manole pe contul său de Facebook.

Marian, dezvăluire șocantă despre moartea Mădălinei Manole

El a lansat și o ipoteză șocantă cu privire la moartea surorii sale, despre care a spus că nu s-a sinucis, ci a fost omorât. Fratele Mădălinei Manole i-a rugat pe cei din mediul online să nu îi păteze memoria, așa cum a făcut-o Petru Mircea.

”Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresiva” și multe altele!

Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere! Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor!

Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a postat fratele artistei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro