Maria Zaharova, dedicație batjocoritoare la adresa unui oficial SUA. Ce melodie a folosit pentru a-l amenința

Maria Zaharova, dedicație batjocoritoare la adresa unui oficial SUA. Ce melodie a folosit pentru a-l amenința
Maria Zarahova, prezentă la un eveniment

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, șochează din nou Occidentul după răspunsul pe care l-a transmis ca replică la mesajul Departamentului de Stat de la Washington. Potrivit agenției de presă TASS, mâna dreaptă a lui Serghei Lavrov a ironizat SUA cu versuri dintr-o melodie cântată de Britney Spears.

Mesaj ironic la adresa SUA

Excentrica Maria Zaharova i-a adresat o dedicație lui Ned Price, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american, după ce acesta a transmis că Rusia trebuie să ofere un motiv bine întemeiat pentru a se justifica o posibilă întâlnire între șefii diplomației celor două țări, Antony Blinken și Serghei Lavrov la summitul G20, care va avea loc în Indonezia.

Mesajul purtătoarei de cuvânt a Ministerului de Externe vine la scurt timp după ce Vladimir Putin și-a exprimat dorința de a participa la summitul 20, în ciuda faptului că SUA îi ceruse Indoneziei să nu invite Rusia la întâlnire.

Astfel, în urma declarațiilor acide făcute de Ned Price, Maria Zaharova i-a răspuns acestuia cu un fragment din melodia cântăreței Britney Spears „One more time”, care înseamnă „încă o dată

Așa se face că, omul care se ocupă cu transmiterea celor mai importante informații din cadrul Ministerului rus de Externe a postat mai multe versuri în postarea sa, reieșind ironia pe care o manifestă față de părerea SUA:

„My loneliness is killing me (and I) / I must confess I still believe (still believe) / When I’m not with you I lose my mind / Give me a sign / Hit me baby one more time”.

Singurătatea mă omoară (Şi eu)/ Trebuie să mprturisesc, încă cred(Încă cred)/ Când nu sunt cu tine îmi pierd minţile/ Dă-mi un semn/ Loveşte-mă, iubitule, încă o dată

Omul lui Serghei Lavrov, un nou derapaj pe rețelele sociale

Ulterior, Maria Zaharova s-a răzgândit cu privire la mesajul care i s-ar potrivi mai bine reprezentantului SUA, dedicându-i versurile melodiei „June”, care pot fi interpretate, mai degrabă, drept o amenințare.

„So June is over / Your power is lower / And I’m gonna fly / Away from this lie”, dorind să exprime o dovadă de putere în fața SUA.

„Acum că iunie s-a terminat / Puterea ta este mai mică / Și eu voi zbura / Departe de această minciună”.

Purtătoarea de cuvânt nu se află la prima ieșire nonconformist, aceasta postând pe contul ei de Telegramun videoclip în care se filmează cum mânâncă lasciv două căpșune, în timp ce privește camera. Comentariile vizavi de comportamentul tău nu au întârziat să apară, mulți dintre spectatori ironizând-o.

„Ce credeți, le plac puțin căpșunele condimentate, culese de la Suonejoki de muncitorii ucraineni?”, a comentat o persoană, în timp ce alt utilizator susține că este mai bine să aibă gura ocupată cu altceva decât să vorbească.

„Care este problema? Cred că faptul că Zakharova mestecă o căpșună este o îmbunătățire clară față de faptul că Zakharova vorbește”, a spus un urmăritor.