Maria Constantin, apariție răvășitoare la un eveniment. Ce au observat toți cei prezenți FOTO

Maria Constantin, apariție răvășitoare la un eveniment. Ce au observat toți cei prezenți FOTO
Cum a aparut Maria Constantin la un eveniment recent

Maria Constantin a avut o apariție răvășitoare la un eveniment la care a participat recent. Cântăreața de muzică populară a participat la nunta unei prietene, unde a ales să poarte o rochie albă ivoire cu spatele gol și cu câteva aplicații pe umeri. Artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ținuta pe care a purtat-o la eveniment.

Cum a apărut Maria Constantin la un eveniment? Artista a ales să poarte o rochie cu spatele gol

Maria Constantin a purtat o rochie alba ivoire cu spatele gol la nunta prietenei sale
Maria Constantin a purtat o rochie alba ivoire cu spatele gol la nunta prietenei sale

Fanii vedetei au reacționat imediat după ce au văzut cum a ales să se îmbrace Maria Constantin la nunta prietenei sale. Unii au felicitat-o pentru alegerea făcută în timp ce alții au criticat-o pentru faptul că lungimea rochiei nu o avantajează.

Maria Constantin a devenit cunoscută publicului larg după căsnicia cu Marcel Toader, omul de afaceri care a murit în această vară, însă ea a mai fost măritată o dată și are un băiețel. Cântăreața de muzică populară păstrează amintiri de coșmar din prima căsnicie.

În 2007, Maria Constantin s-a căsătorit cu Ciprian Tapotă, și el cântăreţ de muzică populară și a adus pe lume un copil, Codruț, care are nouă ani acum. Maria și Ciprian au fost căsătoriți șase ani, după care au divorțat, iar copilul a rămas în grija tatălui.

„Fostul meu soţ m-a bătut. Şi s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puţine pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei şi după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecăm la o petrecere. Fiul meu s-a pus pe plâns şi zicea că nu vrea să mearga cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu soţ s-a enervat foarte tare şi i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul şi i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’

El s-a enervat foarte tare şi mi-a dat un pumn în picior, în condiţiile în care aveam copilul în braţe. A doua oară, Codruţ era mai mare. S-a întâmplat în parcarea unui parc. Pentru simplul fapt că am luat copilul ca să mă joc cu el, m-a dat cu capul de maşină”, a povestit Maria Constantin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI