Maria Ciobanu, apariție de senzație la 87 de ani. Cântăreața de muzică populară a întors toate privirile după revenirea în România FOTO

de: Andrei Simion
30 09. 2024

La începutul acestei luni românii aveau să o celebreze pe Maria Ciobanu. Marea artistă a împlinit frumoasa vârstă de 87 de ani, iar acum a avut o apariție de senzație. Mulți au admirat-o, iar cântăreața de muzică populară a întors toate privirile după revenirea în România.

Maria Ciobanu a decis să se întoarcă în România

Începutul lunii septembrie a fost unul extrem de important în familia celebrei artiste de muzică populară. Marea cântăreață Maria Ciobanu și-a sărbătorit împlinirea vârstei de 87 de ani, sărbătorindu-și ziua pe tărâm românesc.

După ani de zile în care a locuit dincolo de ocean, în America, vedeta a decis să revină acasă, alături de actualul ei soț, Mircea Cîmpeanu, în urmă cu aproape două luni.

Artista a avut o apariție de senzație la 87 de ani

Decizia de a reveni în România nu a fost una ușoară, dar așa cum declară chiar Maria Ciobanu, a fost dorința ei de a-și trăi ultimii ani din viață aici, alături de nepoți, și fiul ei, Ionuț Dolănescu.

Recent, artista avea să fie invitată să vorbească despre acest moment important din viața ei, artista declarând:

„Cel mai bine mă simt și în America, dar cel mai bine mă simt în România, acasă la mine și mă bucur că au venit și ei și sunt fericită că sunt cu ei lângă mine

(…) Mă rog la Dumnezeu să mi-i țină sănătoși (n.r. pe copii și pe nepoți), dar și pe mine cât o mai vrea El.

Dumnezeu a fost bun cu noi că ne-a dat așa copii talentați, cu aptitudini muzicale și mă bucur de ei și îi mulțumesc bunului Dumnezeu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat așa copii și nepoți”, a declarat Maria Ciobanu, la Știrile Antena Stars.

Maria Ciobanu a întors toate privirile

Plină de viață, deși recunoscând că are ceva probleme de sănătate, marea artistă a muzicii populare românești se bucură de familie și nepoți.

Fiica artistei, Camelia Ciobanu care i-a călcat pe umeri, se mândrește la rândul ei cu cei doi copii, amândoi stabiliți de ceva timp tot în America. De altfel, nu cu mult timp în urmă, aceasta vorbea despre nepoții Mariei Ciobanu, declarând:

„Copiii mei deja au terminat studiile și fata, și băiatul. Băiatul chiar a terminat al doilea masterat.

Primul masterat l-a făcut în Germania, în dans, în balet, a fost balerin și având neșansa să se accidenteze și să nu mai continue cu această profesie, apoi s-a apucat de arhitectură și a terminat masterat în arhitectură recent.

Și fetița a terminat International Environmental Policies și o să profeseze în domeniul mediului înconjurător (…) Și-a dedicat și își dedică viața pentru cercetare în acest domeniu”, a declarat Camelia Ciobanu.

În ceea ce o privește pe marea artistă, Maria Ciobanu a întors toate privirile atunci când și-a făcut apariție pe micile ecrane, după revenirea sa în țară.