05 sept. 2023 | 13:11

Maria Ciobanu, filmată în America, la 86 de ani. Detaliul care a atrat atenţia imediat, imagini rare cu îndrăgita cântăreaţă de muzică populară

Monden
Maria Ciobanu, filmată în America, la 86 de ani. Detaliul care a atrat atenţia imediat, imagini rare cu îndrăgita cântăreaţă de muzică populară

Maria Ciobanu, celebra cântăreață de muzică populară, a împlinit în urmă cu două zile frumoasa vârstă de 86 de ani. Au apărut imagini de peste Ocean, de la ziua de naștere a interpretei. Un detaliu deloc fericit a atras atenția internauților. Cum apare artista pe internet. Foto

Maria Ciobanu a împlinit 86 de ani

Mult îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Ciobanu și-a celebrat, în urmă cu două zile, pe data de 3 septembrie, ziua de naștere. Artista a împlinit 86 de ani, un motiv de bucurie în familia ei și printre prieteni. Toți au petrecut împreună momente speciale peste Ocean.

Fiul cântăreței, Ionuț Dolănescu, a participat și el la ziua de naștere a mamei sale. Interpretul a făcut public un material video filmat cu aceasta în America, la o masă plină de bunătăți și tort, alături de ea fiind partenerul său de viață, Mircea Cîmpeanu, și prietenii cei mai apropiați.

Așa cum se obișnuiește, toată lumea a interpretat tradiționalul „La mulți ani!”, Maria Ciobanu fiind copleșită de emoții. Cântăreața de muzică populară a fost îmbrăcată foarte elegant, păstrând cochetăria din anii tinereții, când impresiona pe toată lumea cu vocea sa impecabilă.

Cântăreața de muzică populară Maria Ciobanu

Cât de diferit arată cântăreața

Deși cu zâmbetul de buze și aparent fericire, un detaliu nu le-a scăpat deloc internauților. O parte dintre fanii cântăreței de muzică populară au sesizat că, în imaginile de la ziua de naștere, aceasta arată diferit și pare a fi slăbită. Pare că încă vrea să cânte, însă vocea nu mai este cea de altădată.

Și, într-adevăr, cel puțin o parte dintre aceste presupuneri par să fie reale. Celebrul impresar al vedetelor, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a colaborat deseori cu Maria Ciobanu. Într-o intervenție în exclusivitate pentru Playtech Știri, bărbatul a vorbit despre starea cântăreței.

Clima din Los Angeles îi face foarte bine cântăreței de muzică populară. Maria Ciobanu ar avea, potrivit spuselor lui Bebe Mihu, ceva probleme respiratorii. Mai mult decât atât, se pare că vocea sa a avut într-adevăr de suferit din cauza cântatului foarte des.

„Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați… Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”, a declarat Bebe Mihu, într-o intervenție exclusivă pentru Playtech Știri.

În altă ordine de idei, și partenerul de viață al Mariei Ciobanu, Mircea Cîmpeanu, trece printr-o perioadă sensibilă din cauza operației de inimă pe care a suferit-o. Cântăreața îi este mereu alături.