04 sept. 2023 | 15:25

La 86 de ani, Maria Ciobanu a renunțat la scenă: ”Cânta și câte 5 ore la o nuntă. Corzile vocale nu-s de fier”. Cum se simte soțul ei, după operația la inimă EXCLUSIV

Monden
La 86 de ani, Maria Ciobanu a renunțat la scenă: ”Cânta și câte 5 ore la o nuntă. Corzile vocale nu-s de fier”. Cum se simte soțul ei, după operația la inimă EXCLUSIV

Maria Ciobanu, „Ciocârlia cântecului popular românesc”, a împlinit ieri 86 de ani. S-a serbat, în America, alături de soț și de câțiva buni prieteni. În exclusivitate pentru Playtech Știri, impresarul vedetelor, Bebe Mihu, ne-a vorbit cu admirație despre solista care a făcut istorie în muzica populară.

Ce i-a urat Ionuț Dolănescu celebrei sale mame

Cântărețul Ionuț Dolănescu i-a făcut o urare de suflet mamei lui, care ieri s-a serbat în America, unde locuiește de aproape 20 de ani:

„La mulți ani binecuvântați, Regina mamă, Maria Ciobanu!”.

El a postat și un video cu vestita sărbătorită, Maria Ciobanu, care a petrecut cu tort și cu masa plină de alte bunătăți, alături de soțul ei, Mircea Cîmpeanu, și de prieteni.

Cu toții i-au cântat tradiționalul „La mulți ani!”. Maria a fost îmbrăcată foarte elegant, păstrându-și cochetăria din anii tinereții. Deși emoțiile au copleșit-o, artista a cântat alături de invitați, având și acum o voce de invidiat.

„Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback”

Bebe Mihu, celebrul impresar al vedetelor și soțul Mariei Dragomiroiu, a colaborat adesea cu Maria Ciobanu, inclusiv în spectacolele din America. După aproape cei 70 de ani închinați scenei, artista mai cântă doar foarte puțin și doar la petrecerile de familie.

Bebe Mihu ne-a vorbit cu admirație despre doamna cântecului românesc.

„I-am transmis ieri La Mulți ani! Este bine, se află tot în Los Angeles, unde locuiește de atâția ani, acolo îi face bine clima, că și dânsa spunea că avea ceva probleme respiratorii. Nu cred că vine în curând în România, este cu soțul ei, stă alături de el după operația lui la inimă.

Maria, din câte știu, nu mai cântă, poate doar puțin și doar pentru prieteni. E adevărat că Marina Voica a susținut un recital live la 86 de ani, la Festivalul Mamaia 2023, dar ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu, care are o voce de soprană și care și-a folosit foarte mult vocea.

Mergea la nunți și cânta legat și câte 4-5 ore. Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați! Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”, ne-a declarat Bebe Mihu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Maria Ciobanu, poveste de dragoste ca-n filme cu Ion Dolănescu: „Probabil că a fost destinul”

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au format un cuplu de cinci stele pe scenă, în anii comunismului. Au fost și iubiți, pentru o vreme. Iată ce spunea Maria Ciobanu despre marea lor dragoste:

„Îmi amintesc că prin 1968 spre 1969, Dolănescu îmi făcea curte. Dar eu eram măritată, o aveam pe Camelia, care avea doi anişori… Nu-l băgam în seamă, dar îmi plăcea cum cântă. În acea perioadă, lansase câteva cântece frumoase, precum „Nu sunt bolovani pe drum”.

Îmi plăcea cum cântă, dar, de ce să nu recunosc, nu-mi plăcea ca bărbat. La Revelionul 69 spre 70, am cântat cu Ion Dolănescu piesa ”Au, lele, vino-ncoa!”, denumită şi ”Hăulita”. Ne-a însurat lumea de-atunci. Se spunea că mi-am lăsat bărbatul şi m-am măritat cu Ion Dolănescu. Şi nu era aşa atunci.

După ce am început să cânt cu Ion, care s-a ţinut de capul meu vreo trei ani, treptat, prin 1971, ne-am îndrăgostit… Probabil că a fost destinul. Am divorţat, ne-am îndrăgostit, apoi ne-am căsătorit şi s-a născut un băiat, cu care mă mândresc, Ionuţ”, povestea Maria Ciobanu, într-un interviu pentru Jurnalul Național.

Solistul de muzică populară Ion Dolănescu s-a stins din viață în urmă cu 14 ani.

Cum a petrecut Maria Ciobanu, video postat de Ionuț pe contul lui de Facebook

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Capital.ro
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, ocolit de tineret: "Ai pauze de masă, de țigară și cafea, dar muncește și fii serios"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
A început PLATA PENSIILOR, se DAU și în WEEKEND! ANUNȚUL Poștei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro