Maria Chițu, pusă la zid de Războinicii de la Survivor România. Cine este singurul Faimos care i-a luat apărarea

Maria Chițu, pusă la zid de Războinicii de la Survivor România. Cine este singurul Faimos care i-a luat apărarea
Maria Chitu, pusa la zid de Razboinicii de la Survivor Romania

Lacrimi amare vărsate la Survivor România. Maria Chițu a devenit oaia neagră din echipa Războinicilor, iar fanilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat la cel de-al doilea Consiliu de nominalizare al săptămânii. Cine este Faimosul care i-a luat apărarea blondinei la Survivor România

Maria Chițu, pusă la zid de Războinicii de la Survivor România

Consiliul și conflictul la Survivor România. După un joc intens pentru cea de-a doua imunitate a săptămânii, Faimoșii și-au adjudecat a doua victorie consecutivă, cu greu însă, reușind să câștige proba la ștafetă, cu scorul de 10 la 9.

Războinicii au avut parte de două consilii de nominalizare tensionate, deoarece în ediția de duminică seară unul dintre concurenții din echipa albastră va părăsi competiția din Republica Dominicană.

Dacă în ediția de vineri, 4 iunie, Adelina Damian a fost votată în unanimitate de către coechipierii ei, pentru a fi propusă către eliminare, Maria Chițu a fost vedeta celui de-al doilea consiliu de nominalizare al acestei săptămâni. Blondina a fost pusă la zid de către colegii ei Albert, Marius și Andrei, după ce tânăra de 20 de ani s-a aliat cu Adelina și s-au întors împotriva propriilor ei colegi.

Nu doar Războinicii, ci și Faimoșii au fost revoltați de comportamentul Mariei, pe care au numit-o imatură și răsfățată, acuzată de faptul că adoptă anumite strategii pentru a câștiga simpatia publicului de acasă.

Sebastian Chitoșcă i-a luat apărarea Mariei de la Războinici

Sebastian Chitoșcă a intervenit în timpul discuției de la consiliu. Faimosul i-a transmis un mesaj Mariei, spunându-i că o consideră o sportivă bună, care poate ajunge lejer în semifinale pe propriile forțe. Fostul fotbalist a sfătuit-o pe blondină să renunțe la copilărisme și strategii, deoarece și-a câștigat locul de a lupta pentru marele premiu, datorită faptului că este cea mai bună fată din concurs.

„Am așteptat mult timp această unificare și vreau să îmi dau cu părerea, dar vreau să fie o părere constructivă de la început, ca să se înțeleagă. Eu mi-am dat seama în seara asta că Maria nu este un copil doar cu vârsta, ci este într-adevăr un copil cu tot ce se exprimă, dar un copil care are intenții rele în momentul de față.

Acum 2 zile, la joc, voiam să mă susțină fratele meu care m-a susținut toată competiția (n.r Zanni) și, brusc, nu mai venea cu mine pe traseu. Nu știu ce s-a întâmplat, am avut niște clinciuri cu el și nu mai venea, mă durea, ceva se rupea în mine, dar am vrut să îi demonstrez că sunt cel mai bun și că el trebuie să vină cu mine(…) Vreau să îi spun doar atât, că e un sportiv foarte bun Maria în această competiție.

A dovedit-o, are toate calitățile să ajungă în semifinală, pe puterile ei sportive, nu are nevoie nici de dramă, nici de teatru, nici să denigreze imaginea unor oameni care au respectat-o, mai ales din punctul în care noi ne-am unificat și până acum.”, a spus Sebastian Chitoșcă la consiliul de nominalizare de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI