Maria Cârneci, moment genial cu nora ei. Cum a cunoscut-o pe iubita fiului său. Dani Oțil a început să râdă

Maria Cârneci, moment genial cu nora ei. Cum a cunoscut-o pe iubita fiului său. Dani Oțil a început să râdă
Cum s-a cunoscut Maria Cârneci cu soția fiului său

Maria Cârneci a povestit despre cum și-a întâlnit nora, iar întamplarea a fost una extrem de amuzantă, asta pentru că iubita fiului ei nu avea habar cine este artista.

Maria Cârneci, moment genial cu nora ei

Pentru că nu a vrut să îi spună de la început că Maria Cârneci este mama lui, fiul artistei a mers cu iubita lui să i-o prezinte mamei. Nu mică i-a fost mirarea să afle că viitoarea ei noră este chiar marea cântăreață de muzică populară. 

Fiul Mariei Cârneci este acum căsătorit și are două fetițe superbe. Cu ceva timp înainte să se însoare, el a vrut să îi prezinte mamei sale viitoarea soție.

Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, interpreta i-a povestit lui Dani Oțil cum a fost prima întâlnire cu cea care avea să îi devină noră, iar momentul a stârnit râsul tuturor celor aflați în platou. 

„Nicio gagică de-a lui nu am cunoscut decât atunci când s-a hotărât el să facă pasul, să se căsătorească și a venit cu Ana Maria. Știi cum sunt tinerii, teribiliști și spun că sunt copiii lui nu știu care.

Noi după soțul eu, Petrescu, ne numim și fata îl știa pe băiatul meu de Eduard Petrescu. Și prima dată când a venit, ea cu florile, cu bomboanele în mână: aa sunteți, prietena lui mama lui Edi! Că eu le-am deschis.

Și i-au căzut florile, bomboanele din mâna. Ce i-a făcut lui nici nu știu eu că nu a mai zis. Câteodată eu îi mai spun că dacă are o problemă într-un domeniu în care am cunoștințe, dar el nu vrea. Sunt foarte ambițioși.”, a spus Maria Cârneci la Neatza cu Răzvan și Dani.

Maria Cârneci și nora ei sunt născute în aceeași zi

Cântăreața a mai dezvăluit că are o relație foarte bună cu nora ei. Maria Cârneci și soția fiului ei sunt născute în aceeași zi, fiind ambele zodia Berbec, așa că au multe lucruri în comun. Mai mult, artista  a spus despre nora ei că este ambițioasă și determinată. 

„Da, este o asemănare. Mă uit la Ana, ea este foarte ambițioasă, e determinată și o observ. e atentă la cele mai mici detalii, ca și mine. Toate detalii care țin de orice în viața. Îi place și ei bucatăria. E o fată onestă, îmi place. Sunt atâtea vorbe frumoase, nu neapărat soacră și noră.”, a mai spus artista.

Acum, Maria Cârneci se poate declara împlinită. Are două nepoțele care îi înseninează chiar și cea mai tristă zi și o carieră fabuloasă în spate, fiind iubită de toți românii.

Urmăriți Playtech.ro și pe