EXCLUSIV. Maria Cârneci nu mai poate fi convinsă să cânte nici de propria familie. Mărturia artistei despre drama cutremurătoare prin care a trecut

EXCLUSIV. Maria Cârneci nu mai poate fi convinsă să cânte nici de propria familie. Mărturia artistei despre drama cutremurătoare prin care a trecut
Maria Cârneci nu mai poate fi convinsă să cânte nici măcar de familie

Maria Cârneci nu își revine după moartea soțului său, deși au trecut șase luni de la tragicul eveniment. Pentru a reuși să o scoată din depresie, familia interpretei de muzică populară a luat măsuri drastice!

Nici familia nu o mai poate convinge pe Maria Cârneci să cânte din nou după pierderea soțului

Este considerată una dintre cele mai bune cântărețe de muzică populară din toate timpurile, reușind să câștige inimile a milioane de români. Maria Cârneci se poate mîndri cu o carieră de succes, dar și cu o familie extrem de frumoasă, în care a domnit mereu armonia. Interpreta a fost căsătorită timp de 36 de ani cu Romulus Petrescu, care a murit în luna noiembrie a anului trecut, după o luptă extrem de grea cu o boală nemiloasă, cancer la colon. Bărbatul, care avea dureri groaznice, și-a dat ultima suflare pe patul de spital, în prezenta cântăreței și a nurorii.

“El făcea morfină, dar nu mai făcea față durerilor, s-a chinuit teribil. A suportat și nu s-a plâns. A murit lucid. Pentru fiul nostru a fost un șoc să și vadă tatăl dându-și ultima suflare. A ieșit din rezervă și am intrat eu. L-am ținut de mână pe soțul meu, se văita de dureri și respira greu. Mi-a spus că are o rugăminte la mine, să mă duc în dressing și să îi scot costumul, cămașă alba și palton. Eu știam ce vrea, dar îl întrebam mereu ce să fac cu ele. Și-a dat seama că nu mai puteam să mă abțin să nu plâng”, mărturisea Maria Cârneci în urmă cu câteva luni.

Soțul Mariei Cârneci a murit după o îndelungată suferința
Soțul Mariei Cârneci a murit după o îndelungată suferința

Terapie cu ajutorul nepoților

După moartea soțului, alături de care a dus o viață extraordinar de frumoasă și liniștită, Maria Cârneci nu a mai dorit să revină pe scenă. Nu pentru că ar ține doliu, ci pur și simplu pentru că a avut nevoie să se reculeagă și să își revină după pierderea suferită. Plânge zilnic după cel care i-a fost partener aproape 40 de ani și face eforturi pentru a se menține pe linia de plutire. Îi cinstește memoria și vorbește zilnic despre el.

“În toți anii ăștia, soțul meu nu m-a jignit nici măcar o dată. Nu am o amintire măcar neplăcută atunci când mă gândesc la el. A fost un om de viață, extrem de educat și de blând. Jumătate din sufletul meu a plecat. Îmi ocup tot timpul cu nepoatele mele, ele îmi aduc bucurie în suflet, însă, pentru mine, nimic nu va mai fi cum a fost. Săptămâna viitoare, când se împlinesc șase luni, îi voi face un parastas mic, pentru că nu pot face ceva mare din cauza pandemiei ăsteia”, a declarant interpreta de muzică populară, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI