Ce se întâmplă cu Maria Cârneci după moartea soțului. Artista suferă cumplit. Unde și-a găsit alinarea

Maria Cârneci suferă cumplit după moartea soțului. Doar nepoțelele îi mai pot alina durerea

Maria Cârneci a rămas văduvă, la vârsta de 66 de ani. Soțul ei, Romulus Petrescu, alături de care a stat 40 de ani, a fost înmormântat săptămâna trecută. Artista suferă cumplit, dar își găsește alinarea în nepoțelele pe care i le-a dăruit fiul ei, Eduard.

Maria Cârneci suferă cumplit după moartea soțului. Doar nepoțelele îi mai pot alina durerea

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, s-a luptat în ultimii ani cu o boală cruntă: cancerul de colon. El a fost a fost înmormântat, joi, la Cimitirul Sfântul Ilie Tesviteanul din Pipera.  Artista și fiul ei, Eduard, l-au condus pe ultimul drum și au rămas cu o mare durere în suflet.

Maria Cârneci este alinată de nepoțelele pe care i le-a dăruit fiul ei, Rose Maria (5 ani) și Jaqueline (2 ani). În timp ce Rose Maria merge la grădiniţă și îi place să schieze şi să cânte, Jaqueline este la vârsta la care încă explorează lumea.

Maria Cârneci și nepoțica Rose Maria
Maria Cârneci și nepoțica Rose Maria

”E fericire maximă, nu vă pot descrie în cuvinte cum este să fii bunică. Am un singur băiat care mi-a dăruit două prinţese şi nu mai pot de dragul lor. Sunt cea mai fericită bunică. Când aud de nepoţele, îmi termină sufletul, e o dragoste de ne împrăştiem. Când o aud că îmi spune… Mamia e cea mai frumoasă… eu leşin, nu mai pot”, a declarat la un moment dat Maria Cârneci.

Maria Cârneci și nepoțica Jaqueline
Maria Cârneci și nepoțica Jaqueline

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au fost căsătoriți mai bine de două decenii, dar relația lor a durat 36 de ani. Cei doi l-au adus pe lume pe fiul lor, Edi, cel care le-a dăruit două nepoțele.

”Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea”, mărturiea artista în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI