Margherita din Clejani, transformare totală. Cum arăta, de fapt, la debutul pe scenă: e de nerecunoscut

Margherita din Clejani, transformare totală. Cum arăta, de fapt, la debutul pe scenă: e de nerecunoscut
Transformare totală în dreptul Margheritei de la Clejani

Copiii soților de la Clejani au devenit rapid în prim-planul tuturor. Părerele sunt, însă, împărțite în ceea ce îi privesc, pentru că mult controverse au roit în apropierea lor. Cum arată acum fata artiștilor și cât de mult s-a transformat aceasta de la debut?

Margherita de la Clejani, tranformare totală de la debut și până acum

Anii au trecut, iar Margherita s-a schimbat total de când a venit în ochii publicului și până acum. Fiica celebrilor soți de la Clejani a trecut prin schimbări deosebite. Aceasta s-a maturizat și și-a făcut câteva modificări de ordin estetic. Cântăreața a crescut în ochii publicului, iar în ultimii ani românii care o iubeau nu au fost neapărat de acord cu felul în care a tratat lucrurile, dar au continuat să o îndrăgească pentru vocea și personalitatea sa.

Câțiva dintre internauții care o urmăresc acum pe rețelele de socializare au uitat cum arăta aceasta la început de carieră. Fanii își aduc aminte de ea blondă sau brunetă, dar cu un chip de copil și fără buzele voluptoase pe care le are acum. Au fost câteva personaje cunoscute de-a lungul carierei care au criticat modul în care arată după micile adăugiri ale specialiștilor, dar ea le-a răspuns:

”Eu nu am nicio problemă nici cu Andrei Duban, nici cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva waw faptul că-ţi pui acid în buze.”, a declarat Margherita de la Clejani, pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

„Mai bine îți pui niște creier”

Din păcate, în timpul anilor în care apărea cu un bust bine dotat, chiar tatăl ei critica această decizie: ”În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier. Silicoanele sunt pe primul plan…Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”

La momentul acela singura care o susținea era mama solistei care mărturisea în diverse apariții televizate că nu are nimic împotrivă cu îmbunătățirea de ordin estetic și că dacă ar avea curaj și-ar face și ea mai multe schimbări. Cu toate astea, bărbatul o privește acum cu ochi buni pe fiica sa și o sprijină în deciziile pe care le ia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI