Margherita de la Clejani, schimbare radicală la 1 an de la accident. Mai să nu o recunoști acum

Margherita de la Clejani, schimbare radicală la 1 an de la accident. Mai să nu o recunoști acum
Transformarea Margheritei de la Clejani, la un an de la accident

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, Margherita, pare că s-a ”cumințit”, la un an de la accidentul pe care l-a provocat în București. Aceasta s-a dedicat mai mult vieții profesionale și a reușit să se țină departe de scandaluri.

Margherita de la Clejani, schimbare radicală la 1 an de la accident

Amintim că în 2020, Margherita de la Clejani a avut un accident de mașină în Capitală. Autoritățile au constatat la vremea respectivă că tânăra se afla sub influența substanțelor intrezise când și-a avariat mașina. Dar atât ea, cât și familia ei negau cu vehemență asta. Însă rezultatele analizelor efectuate de către INML au scos la iveală faptul că în sângele vedetei era un cocktail de stupefiante, printre care și cocaină.

Margherita a fost în atenția ziarelor de scandal o bună bucată de vreme, dar acum pare că s-a schimbat. S-a ferit de scandaluri, s-a dedicat vieții profesionale, dar pare că s-a schimbat și fizic. Nu se mai machiază așa strident și pare că nu mai vrea să iasă în evidență cu orice preț.

Însă de-a lungul anilor, Margherita a suferit transformări notabile: a slăbit, a trecut pe la medicii esteticieni. Și de data aceasta Margherita și-a făcut o schimbare de look: s-a vopsit blondă și și-a pus extensii.

Și iată că Margherita a apărut din nou în lumina reflectoarelor. Fiica Clejanilor filmează pentru noul sezon al emisiunii ”Poftiți pe la noi- Poftiți la joc”. Aceasta a publicat mai multe imagini de la filmări, în care apare alături de Nea Mărin, dar și alte vedete.

Viorica de la Clejani și-a apărat fiica în scandalul accidentului

Anul 2020 a fost unul mai ”turbulent” pentru familia Clejanilor. Viorica de la Clejani i-a luat apărarea fiicei pe Instagram, în scandalul cu accidentul pe care l-a provocat atunci tânăra.

”Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap. Eu îmi apăr copiii indiferent de situație. Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine.

Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă. Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, a fost postarea Vioricăi de la Clejani pe Instagram, la vremea respectivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI