Margherita de la Clejani, înţepată de un individ în centrul Bucureştiului. Viorica, primele declaraţii: „Sunt foarte supărată” EXCLUSIV

Margherita de la Clejani, înţepată de un individ în centrul Bucureştiului. Viorica, primele declaraţii: „Sunt foarte supărată” EXCLUSIV
Margherita de la Clejani, atacată în centrul Capitalei

Margherita de la Clejani a trecut prin clipe teribile. Aceasta a fost atacată de un individ în timp ce se plimba pe străzile din București. Ea nu este singura victimă. Mama sa vine acum cu primele declarații despre incident. Celebra cântăreață este extrem de supărată din cauza celor auzite. ,,Nu mai suport oamenii. Mi-e scârbă de oameni, mi-e scârbă de Justiția română’‘, a subliniat Viorica de la Clejani, pentru PLAYTECH.RO. Atacatorul este și acum căutat de organele de Poliție din Capitală.

Margherita de la Clejani, atacată de un individ cu cuțitul: reacția mamei sale

Este alertă în Capitală după ce un individ a atacat mai multe femei pe stradă. Două tinere au făcut reclamație la Poliție până în acest moment. Oamenii legii au aflat că ambele au fost înțepate în piept, în zona sânilor. Atacatorul este căutat în tot Bucureștiul în aceste momente. S-a aflat la scurt timp că una din victime este Margherita de la Clejani.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3”, se arată în comunicatul DGPMB.

,,Mi-e scârbă!”

Tânăra a fost dusă la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. Fata Clejanilor a refuzat internarea. Din fericire, rana nu a fost una gravă. Viorica de la Clejani a venit acum cu o primă reacție în urma celor întâmplate. Artista celebră a susținut că fata sa este bine acum.

Solista a subliniat că este foarte supărată și că adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Blondina a mai mărturisit că îi este scârbă de Justiția română și nu mai suportă oamenii.

,,Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe strada, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate. Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune.

Mi-e scârbă de Justiția română, de procuratură și de tot. Am ziare din America, Franța care scriu de mine, de peste tot. N-am nevoie, nu mai suport oamenii”, a mărturisit Viorica de la Clejani în exclusivitate, pentru PLAYTECH.RO.