Margherita de la Clejani a primit rezultatele de la INML. Reacția șocantă a mamei ei

Margherita de la Clejani a primit rezultatele de la INML. Reacția șocantă a mamei ei

Margherita, fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a provocat un accident rutier pe 23 mai, în Capitală. Vedeta TV a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Pentru că avea un comportament ciudat, oamenii legii au supus-o testului cu aparatul Drug Test, care a indicat prezența unor substanțe psihoactive în organism, lucru contestat de tânără și familia sa. Recent a venit și momentul adevărului: rezultatele de la INML.

Noi detalii în cazul Margheritei de la Clejani: a primit rezultatele de la INML. Reacția șocantă a mamei sale

Fata artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a provocat un accident, pe 23 mai, pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală. Tânăra în vârstă de 28 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat pe prima bandă. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Pentru că avea un comportament bizar, oamenii legii au supus-o testului cu aparatul Drug Test, care a indicat prezența unor substanțe interzise în organism.

Fata a fost condusă la Institutul Național pentru Medicină Legală (INML) pentru probe biologice. Ioniță a declarat, în cadrul emisiunii ”XNS” de la Antena 1, că a plătit pentru grăbirea rezultatelor, urmând să le dezvăluie public la scurt timp de când acestea vor fi ieșit. Din punct de vedere juridic, nu există urgentarea precizată de părintele fetei, ci doar o altă formalitate care trebuie îndeplinită.

„Nu se deschide plicul cu analiza, până nu este achitat. Dacă decontul nu este achitat, nu se deschid analizele”, a explicat un avocat.

„Și-a pierdut controlul”

Potrivit Impact.ro, surse din preajma familiei de la Clejani au dezvăluit că rezultatele analizelor au ajuns la Poliție, iar în sângele Margheritei a fost descoperit un cocktail de stupefiante, printre care și cocaină. De asemenea, conform acestora, Viorica a suferit un șoc atunci când a aflat și ar fi sărit să o păruiască pe Margherita.

„Numai părinte să nu fii în astfel de momente. Margherita a jurat că nu se droghează, iar Viorica a crezut-o și i-a luat apărarea, se bătea mereu cu pumnii în piept că va arăta public analizele, ca toată lumea să vadă că fiica ei nu este consumatoare. A fost mare scandal în familie, Viorica și-a pierdut controlul și energia. Ea munceste de 30 de ani pe rupte ca cei doi copii să trăiască în lux, iar ei uite ce fac: se droghează, consumă alcool, sunt scandalagii și puturoși”, au dezvăluit persoane din anturajul familiei de la Clejani pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI