Cine a câștigat prima ediție ‘Splash! Vedete la apă’. Iulia Albu a fost sigură de rezultat

Cine a câștigat prima ediție ‘Splash! Vedete la apă’. Iulia Albu a fost sigură de rezultat
Slash! Vedete la apă: cine a câștigat prime ediție? Iulia Albu a fost sigură de rezultat

Emisiunea ‘Splash! Vedete la apă’ a revenit pe micile ecrane cu un sezon incendiar. Cine a câștigat în prima ediție a show-ului? Iulia Albu a fost foarte sigură de rezultat. Care este vedete care a ieșit în față?

Splash! Vedete la apă: cine a câștigat prima ediție?

‘Splash! Vedete la apă’ a dat startul unor noi provocări pentru câteva vedete de la noi. Unul din concurenți a fost cel care a furat toate privirile juraților. De asemenea, toți cei din fața micilor ecrane au rămas și ei fără cuvinte în momentul în care a ieșit în prim-plan. Premiera proiectului care s-a mai derulat la Antena 1 a avut loc aseară.

Drumul nu a fost ușor pentru cei din prima ediție care a fost presărată cu provocări la fiecare pas și antrenamente extenuante. Jurații au fost pe cât se poate de obiectivi și au acordat note la care nimeni nu s-ar mai fi aștepta tocmai în dreptul unuia.

Cristi Pulhac a fost cel care a sărit de la 10 metri și a reușit să-i lase pe toți cu gura câscată. Sportivul a muncit mult, s-a pregătit, s-a antrenat și după încurajările tuturor a luat decizia de a sări de la cea mai înaltă platformă. Iulia Albu a afirmat ulterior că nu a avut niciun dubiu că Pulhac își va lua inima în dinți și va sări de la 10 metri.

”Era și normal, dacă am început de sus, trebuie să continui”

”Era și normal, dacă am început de sus, trebuie să continui, în continuare, sus! Și trebuie să mai fac ceva, pentru că prietenul meu Fachiru a ridicat ștacheta. Nu știu, vedem, mă gândesc, am emoții, sper din tot sufletul să iasă extraordinar”, a declarat Cristi Pulhac.

Mai mult decât atât, săritura de la înălțime a fost chiar cu spatele. Nea Mărin a fost primul dintre cei de la masa juriului care l-a felicitat pentru curaj și performanță și i-a spus că a intrat bine în apă. Iulia s-a temut inițial pentru el și nici măcar nu a putut privi săritura pentru că a fost una complexă.

”A fost o săritură foarte bună din punctul meu de vedere, comentariile rămân valabile, tu ești un campion, ești și un învingător, cred că va trebui să ai răbdare să vezi care e nota mea secretă”, a spus Iulia Albu.

Colegii săi i-au recunoscut meritele și i-au lăudat performanța. Majoritatea vedetelor au rămas cu gura căscată încă de când acesta înainta spre platforma de 10 metri. Antrenorul vedetei a fost și el mândru peste măsură.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI