Anna Lesko a apărut fără lenjerie intimă la ‘Splash! Vedete la apă’. Ce s-a întâmplat

Anna Lesko a apărut fără lenjerie intimă la ‘Splash! Vedete la apă’. Ce s-a întâmplat
Anna Lesko, fără chiloți în prima ediție a emisiunii 'Splash! Vedete la apă'

Anna Lesko a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a apărut la ‘Splash! Vedete la apă’. Celebra cântăreață a ales o vestimentație surprinzătoare pentru premiera emisiunii de la Antena.

Anna Lesko, fără lenjerie la premiera emisiunii ‘Splash! Vedete la apă’

Anna Lesko a apărut fără lenjerie în prima ediție a emisiunii ‘Splash! Vedete la apă. Noul proiect de la Antena 1 a venit în sfârșit pe micile ecrane. Fanii show-ului au fost surprinși de șefii trustului care au readus la viață acest format pe care l-au părăsit în anul 2016.

Cei care dirijează de această dată emisiunea sunt: Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anna Lesko. Fanii cântăreței abia așteptau să vadă aparițiile sale pentru că o cunosc drept o fire excentrică. Iată că telespectatorii au trăit senzații tari încă de când aceasta a intrat în platou.

Ei au rămas cu gura căscată când au văzut-o într-o rochie ce pare că nu lasă loc și de lenjerie intimă. Rochia albă pe care a purtat-o i-a dezvăluit aproape în întregime trupul bine lucrat la sală. Cu siguranță mesajele au curs în voie pe profilul vedetei după ce internauții au privit-o. 

Emisiunea ‘Splash! Vedete la apă’ a fost prezentat în trecut de Pepe care nu și-a mai făcut apariția și în acest sezon. Anna Lesko a fost cu siguranță una din prezențele neașteptate din proiect. Cântăreața s-a declarat extrem de încântată de show.

„Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!’, a declarat Anna Lesko, după ce a semnat cu Antena 1.

Cine sunt participanții?

Vedetele care au acceptat să facă parte din această experiență provin din domenii diferite și își doresc să-și întreacă limitele. Acești au ocazia să se antreneze cu profesioniști, iar la final de zi să facă sărituri care mai de care mai interesante de la 3, 5, 7 sau 10 metri. Rămâne de văzut cine va avea curaj să sară de la cel mai înalt punct.

  • Ce vedete participă?

Otilia Bilionera
Alina Pușcaș
Margherita de la Clejani
Cristi Pulhac
Giani Kiriță
Cătălin Cazacu
Mario Fresh
pălărierul Radu Itu
Fachiru din Periș
Dj Harra
Chelsea Gandrabura
Natalia Duminică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI