Margherita de la Clejani a făcut anunțul de care fanii ei se temeau: ”Nu mai fac asta”

Margherita de la Clejani a făcut anunțul de care fanii ei se temeau: ”Nu mai fac asta”
Margherita de la Clejani, anunț surprinzător pentru fani

După toate controversele din jurul său, Margherita de la Clejani a decis că trebuie să pornească pe un drum nou. Fiica celebrilor lăutari Viorica și Ioniță a făcut un anunț surprinzător.

Margherita de la Clejani, anunț surprinzător pentru familie și fani

Margherita Morningstar, așa cum se intitulează pe Instagram, a făcut un anunț care, pe lângă fani, i-a întristat și pe Viorica și Ioniță din Clejani. Fata a declarat că s-a retras din muzică.

„În momentul actual, Magherita s-a retras deja din muzică, nu mai cântă. Nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu-mi place, nu mai este ceea ce sunt eu în momentul de față”, a declarat tânăra la Antena 1.

În schimb, în continuare a rămas cu un vis, cel de a locui în țara tuturor posibilităților. „Dorința cea mai mare în momentul de față este ca eu să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat mult America. Mentalitatea, gândirea, educația. Noi, în general, românii, binele nu-l prea vedem, ci numai răul. Asta e o chestie care ține strict de mentalitate, de convingeri”, a completat ea.

Între timp, se ocupă de magazinul de haine pe care nu de mult l-a deschis. Însă, deși declară că afacerea i-a dat o doză de independență, cel puțin financiară, recunoaște că mai apelează când și când la părinți din acest punct de vedere, fiind conștientă că este risipitoare.

„Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură. Mai sunt și momente în care mă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentru că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”.

De ce a luat această decizie?

Margherita a decis să elimine tot ceea ce-i făcea rău. Printre factori s-a numărat și muzica, pe care nu mai simțea să o creeze. Pe listă a fost trecut și anturajul, care a pus-o în ipostaze nefavorabile. Tânăra mărturisește că a făcut curățenie printre prieteni și, deocamdată, a rămas singură, dar nu se plânge.

„Întâmplările din viața mea din ultima perioadă m-au făcut să devin puțin mai singuratică. Am devenit foarte selectivă. Mi-am dat seama că este mult mai bine să fii singur, tu cu tine și cu sufletul tău, decât să stai cu oameni nepotriviți. Dar, chiar dacă stai cu oameni nepotriviți, înveți. Înveți, că altfel nu ai avea cum să evoluezi”, a concluzionat Margherita.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI