Simona Halep i-a spus-o pe față lui Toni Iuruc. Ce își dorește campioana de la iubitul milionar

Simona Halep i-a spus-o pe față lui Toni Iuruc. Ce își dorește campioana de la iubitul milionar
Simona Halep i-a spus-o pe față lui Toni Iuruc. Ce își dorește campioana de la iubitul milionar

La 28 de ani, cu două titluri de Grand Slam cucerite și cu milioane de euro în conturi, Simona Halep se poate declara o sportivă împlinită. Totuși, campioana mai are un vis și de aceea i-a spus-o pe față lui Toni Iuruc, iubitul milionar al constănțencei.

Simona Halep i-a spus-o pe față lui Toni Iuruc. Ce dorință are campioana

Sportiva noastră a vorbit în cadrul unui interviu despre viața sa profesională, dar și despre cea personală. Dacă despre cariera sa, Halep se declară mulțumită și spune că și-a îndeplinit toate dorințele, nu la fel stau lucrurile și pe plan personal. Ocupanta locului 2 WTA își dorește să se căsătorească și să aducă pe lume un copil.

„Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a mărturisit campioana de la Wimbledon, potrivit Mediafax.

„Acest lucru se va întâmpla într-o zi. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit și, bineînțeles, să devin mamă”, a mai spus Simona Halep.

Din ce mai face bani Simona Halep

Până să devină mamă, se concentrează pe competiții. Urmează Indian Wells și Miami Open

Simona Halep, ocupanta locului 2 în clasamentul WTA, revine săptămâna viitoare în competițiile de tip Premier Mandatory. Turneul la care urmează să joace Simona Halep e printre competițiile ei preferate. Sportiva din Constanța pare să se simtă foarte bine în California, acolo unde începe în curând Indian Wells, unul dintre turneele preferate ale campioanei noastre. Halep va fi cap de serie numărul 2 la turneul care va începe pe 11 martie. Cel mai probabil, românca va intra în competiţie abia în weekend-ul 14-15 martie, din turul secund.

După Indian Wells, Simona va merge la Miami, turneu care se desfășoară în perioada 24 martie – 2 aprilie. Anul trecut, jucătoarea noastră a fost eliminată în semifinale la competiția de categorie Premier Mandatory de către Karolina Pliskova. Atunci, cehoaica s-a impus cu 7-5, 6-1 la capătul unui meci întrerupt de mai multe ori de ploaie.

Simona Halep a început perfect noul sezon și a câștigat, la Dubai, cel de-al 20-lea titlu din carieră. În clasamentul WTA, dat publicității la începutul acestei săptămâni, Simona Halep își menține poziția secundă, cu 6076 puncte, liderul mondial fiind australianca AshleighBarty, cu 8717 puncte.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI