Marele secret al Oanei Cuzino. Cum arată atât de bine, la aproape 50 de ani

Marele secret al Oanei Cuzino. Cum arată atât de bine, la aproape 50 de ani
Al treilea județ cu mască în spații deschise. Anunțul de ultimă oră al oficialilor

Oana Cuzino are aproape 50 de ani și este într-o formă incredibilă, ba chiar privindu-i pozele de pe conturile de socializare ai impresia că sunt din liceu. Prezentatoarea emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore?” de la PRO TV parcă a descoperit elixirul tinereții, dar pe care l-a dezvăluit și publicului. Aceasta a vorbit mai multe despre cum reușește să aibă o siluetă de invidiat de la exerciții până la dietă, într-un interviu pentru VIVA!

Oana Cuzino, marele secret al siluetei sale

Printre primele alegeri pe care le face pentru a arăta atât de bine, Oana Cuzino a enumerat ingredientele și alimentele ”cât mai curate”, bio sau organice, cu cât mai puține pesticide, toxine și hormoni.

„Pentru că știu că dieta nu îți asigură mereu aceste criterii de exigență, aleg de ani de zile, atât pentru mine, cât și pentru fiica mea, suplimente care pot să ne asigure acest confort de calitate, pentru că oricum alimentele din ziua de azi îți asigură aportul de nutrienți cu anumite limite: vorbim despre principiile de bază, proteine, lipide, glucide, fibre, minerale, un minimum de vitamine și anumite enzime”, a povestit vedeta PRO TV.

Ce spune despre intervențiile estetice?

Cât despre intervențiile estetice, aceasta este de părere că nici măcar câteva proceduri anti-îmbătrânire nu ar schimba ceva: „aceasta este părerea și viziunea mea, cât timp reușesc prin mișcare, controlul alimentației și stilul de viață, dar și cu suplimentele potrivite să-mi mențin o stare bună a sănătății și aspectului sunt mulțumită”.

Ajungând la efortul fizic, Oana Cuzino mărturisește că face mișcare și sport de câte ori are ocazia, cu siguranță de 2-3 ori pe săptămână. „Îmi place să joc padel cu prietena mea sau să înotăm, așa că jonglez cu aceste activități pentru a evita monotonia și a face din sport un prilej de distracție și de bună dispoziție. Prefer ca alimentele de origine animală să fie cât mai biologice, apropo de concentrația mărită a pesticidelor și fitochimicalelor”, a completat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI