Marele secret al Biancăi Drăgușanu. Ce face după fiecare moment greu din viață: ‘La fel și peste câteva zile’ EXCLUSIV

Marele secret al Biancăi Drăgușanu. Ce face după fiecare moment greu din viață: ‘La fel și peste câteva zile’ EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu și-a spus toate secretele. Cum reușește să treacă peste momentele grele

A fost soția lui Victor Slav și a lui Alex Bodi. A recunoscut apoi și relația cu Gabi Bădălău, de care tocmai s-a despărțit, fără a oferi însă amănunte, cu excepția unei constatări, probabil amare, că fiecare ‘experiență te face mai puternic’.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incredibile. Ce secrete are vedeta

Bianca Drăgușanu, 39 de ani, spune însă că se simte ‘un om fericit și împlinit’, în ciuda tuturor etapelor prin care a trecut, unele dintre acestea deloc încurajatoare.

„Eu sunt un om fericit și împlinit. Mai mult, sunt un om onest și bun, care încearcă să ducă o viață cât de cât echilibrată. În fond, nu consum alccol, nu fumez, nu pierd nopțile.

Iar asta mă face să iubesc pe cine vreau eu, când vreau eu, să plec sau să mă întorc, tot când vreau eu!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech-impact.ro.

Creatoare de modă feminină, inclusiv rochii de mireasă, Bianca susține că cine afirmă contrariul dovedește că nu o cunoaște deloc.

„Ăsta e secretul vieții mele, acela de a fi un om bun, mereu activ!”, spune ea, adăugând și deviza care pare că-i conduce viața în ultimii ani: ”Ce nu te doboară te face de zece ori mai puternic!”

Cum arată o zi normală din viața sa

Bianca Drăgușanu ne-a împărtășit și cum arată o zi normală din viața ei. Blondina este extrem de ocupată, dar reușește să își ducă fiecare promisiune la capăt, demonstrând că îmbină perfect rolul de mămică cu rolul de femeie de afaceri. 

„La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița pentru grădiniță, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală. Imediat după aceea mă duc la atelier.

Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri. Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul.

Urmeaza în fiecare zi, de luni până vineri momentul în care îmi iau fata acasă, dar ne oprim mai întâi la ora de dans, în medie cam 45 de minute. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferă!”, a zis ea.

Dor de… Dubai

Însă, rețeta ei de bază ține mereu cont de un argument. Bianca Drăgușanu susține că o zi de relaxare este oricând așteptată, mai ales în momentele în care simte că rămâne fără energie.

„Ori de câte ori constant că bateriile mi s-au consumat decid să plec. Să plec mai ales în locurile în care mă simt bine, unde pot să fac shooping sau niște fotografii foarte frumoase.

De obicei plec cu prietenele mele, iar deciziile sunt impulsuri de moment. Uite, așa o să fac peste doar câteva zile, când am decis să plec iar în Dubai. O să-mi dau un refresh și voi fi gata să mă întorc la cele ale mele!”, ne-a mai zis ea.

Se consideră o persoană nomală

Bianca Drăgușanu mai spune că în spatele strălucirii și extravaganțelor care i se atribuie stă, de fapt, un om normal.

„Nu se întâmplă nimic senzațional atunci când dimineața intru cu Sofia la grădiniță. Sunt un om absolut normal.”, adaugă ea, care insistă să o credem atunci când susține că își educă fiica pe baza acestor criterii.

Sofia, „ediție limitată”

Sofia Natalia Slav e apreciată de mama sa drept ‘ediție limitată’, atât pentru faptul că o iubește foarte tare, dar și pentru că nu crede în șansa de a-i mai face vreun frățior sau surioară.

„Fata mea este o ediție limitată. Desigur, are fața tatălui, dar temperamentul meu. Nu știu dacă va mai avea parte de un frățior sau surioară.

Poate și fiindcă nu prea am timp, poate și fiindcă sunt extrem de pretențioasă atunci când vine vorba despre tatăl copilului meu. Și când spun asta nu mă refer la fizic, în primul rând.

Contează și asta, dar mă refer în primul rând la un anume comportament, unul puternic, protectiv, o anume atitudine.”, înșiruie ea criteriile care stau la baza alegerilor sale în această materie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI