Marele cântăreț român se însoară! A cerut-o de soție la New York, chiar în ajunul Crăciunului

Marele cântăreț român se însoară! A cerut-o de soție la New York, chiar în ajunul Crăciunului
Un mare artist se insoara

Pentru Gheorghe Gheorghiu bat clopote de nuntă. Deși nimeni nu s-ar mai fi așteptat ca artistul să renunțe la burlăcie, iată că acest lucru s-a întâmplat.

Marele cântăreț român se însoară!

În Ajunul Crăciunului, acesta i-a cerut mâna iubitei sale, căreia i-a oferit inelul de logodnă. Se pare că artistul iubește din nou, având o relație pe care a reușit să o ascundă bine, relație care s-a ”sudat” la New York, acolo unde locuiește aleasa inimii lui, pe nume Gabriela Băncescu.

Aceasta este originară din Brașov, precum cunoscutul artist. Gabriela Băncescu a acceptat inelul de logodnă pe care Gheorghe Gheorghiu i l-a oferit în Ajunul Crăciunului. De menționat este că gestul romantic al artistului a fost însoțit și de lacrimi de bucurie, însă și încurajat și aplaudat de către un grup de prieteni buni.

De precizat este că aleasa lui Gheorghiu este una dintre cele mai respectat femei de afaceri din comunitatea de români din New York, iar restaurantul pe care îl manageriază este chiar locul unde a avut loc majoritatea evenimentelor artistice, culturale și private ale românilor de peste Ocean.

”Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi”, a declarat Gabriela, viitoarea doamnă Gheorghiu.

Cine este Gheorghe Gheorghiu

Dar până la acest moment extrem de romantic, cei doi au prefertat să aibă o relație discretă și matură, așteptând ca lucrurile să vină de la sine între ei. Pe cei doi îi leagă, de asemenea, o lungă prietenie.

De altfel, Gheorghe Gheorghiu a fost, de-a lungul timpului, un mare cuceritor, iar multe femei celebre au susținut că au avut parte de atenția lui. Dar cea mai cunoscută relație a fost cu artista Anca Țurcașiu, în anii 90, când cei doi formau un cuplu atât pe scenă, cât și în viața reală. Dar artistu a fost căsătorit o singură dată, cu Camelia, mama Andrei-Ștefania, fiica sa. Ambele locuiesc în Statele Unite ale Americii, în San Francisco.

Gheorghe Gheorghiu s-a născut la data de 1 ianuarie 1954 în Orașul Stalin. Acesta este un cântăreț român, cunoscut în special pentru melodia ”Unde dragoste nu e.” Primul său contact cu muzica l-a avut la vârsta de 6 ani, când o comisie a școlii de muzică din Brașov l-a remarcat, în urma unui examen de aptitudini. A studiat vioara, apoi chitara și a activat în Cenaclul Astra, iar în anul 1975 a participat la primul Festival Naționa de Muzică Folk, obținând marele premiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI