Cum arată fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Andra e superbă și o duce și capul

Cum arată fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Andra e superbă și o duce și capul
Andra Ștefania Gheorghiu este singura fiică a solistului

Toată lumea știe numele de Gheorghe Gheorgiu, dar puțină lume știe despre fiica acestuia. În urmă cu 20 de ani, fiica celebrului solist, Andra Ștefania Gheorghiu, a plecat în Statele Unite ale Americii. Aici locuiește și astăzi, alături de mama sa, și, conform acesteia, o duce foarte bine.

Andra Ștefania Gheorghiu, frumoasă și plină de succes

În urma cu aproximativ 20 de ani, Andra Ștefania, acum în vârstă de 32 de ani, pleca cu mama ei, Camelia, definitiv în Statele Unite ale Americii, unde locuiește și astăzi. Andra a venit pe lume, în urma relației pe care Gheorghe Gheorghiu a avut-o cu mama acesteia. După un master în Arta Comunicării și Tehnologiei avansate și un job într-o renumită companie din San Jose, Andra Ștefania Gheorghiu și-a deschis o afacere pe cont propriu. “Îmi place ceea ce fac şi vreau să reuşesc”, a declarat aceasta într-un interviu recent.ghew

Andra Ștefania face afaceri cu pălării

Solistul se mândrește cu fiica sa care a reușit, într-un timp relativ scurt, să-și dezvolte o afacere interesantă. Ideea, conform tinerei, i-ar fi venit în urma unei călătorii, chiar din acest an. Chiar dacă suntem în pandemie, se pare că afacerea tinerei Andra Ștefania Gheorghiu este una care merge bine și este mândră de realizări.

Andra Ștefania Gheorghiu
Andra Ștefania Gheorghiu și Gheorghe Gheorghiu

“De la o călătorie, până la crearea brandului 11 Tales Designs a fost un pas. Mi-am dat seama cât de mult îmi plac pălăriile după ce am cumpărat una, mai specială, ce-i drept. M-am documentat, mi-am luat materiale, accesorii, pietre, am vorbit cu o fabrică unde se fac palarii. Practic eu le accesorizez, le fac să fie speciale și le personalizez după plăcerea clientului. De ce 11? Pentru că sunt născută pe 11 octombrie. ”, a declarat Andra Ștefania.

Vezi cum arată Andra pe Stiridinlume.ro!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI