Marea surpriză pregătită de Simona Halep. Ce va face fostul lider mondial

Marea surpriză pregătită de Simona Halep. Ce va face fostul lider mondial
Simona Halep va avea ocazia să explice fanilor felul în care-și gândește și execută loviturile

Marea surpriză pregătită de Simona Halep. Fostul lider mondial și-a încheiat sezonul oficial, dar va mai participa la un turneu demonstrativ în Africa de Sud, în 18 și 19 decembrie. Până atunci, începând de marți, 30 noiembrie, Simona Halep poate fi urmărită într-o postură absolut inedită.

Marea surpriză pregătită de Simona Halep

Marea surpriză pregătită de Simona Halep. Fostul lider mondial a avut un sezon dificil, presărat cu accidentări care i-au adus și „alunecarea” până pe locul 20 în ierarhia mondială. Campioana română și-a luat o scurtă vacanță la Paris, alături de soțul său, Toni Iuruc. Simona Halep va juca, pe 18 și 19 decembrie, în turneul demonstrativ „Africa Cares” organizat în Africa de Sud.

Pînă atunci, Simona Halep va apărea, alături de alte vedete ale tenisului, în rolul inedit de profesoară. De săptămâna viitoare, Halep va preda lecții de tenis online pe platforma TopCourt.

Ești gata? Cursul meu TopCourt se lansează marți, 30 noiembrie! Sunt încântată să fiu noul tău antrenor și să împărtășesc mai multe despre loviturile mele și despre felul în care gândesc atunci când sunt pe teren. Abia aștept să mi te alături!”, și-a anunțat Simona Halep noul rol, pe rețelele de socializare.

Ce va face fostul lider mondial

Simona Halep se alătură, astfel, unor nume ca Venus Williams, Arina Sabalenka, Bianca Andreescu, Iga Swiatek, Alexander Zverev, Nick Kyrgios, Grigor Dimitrov și alții, pe platforma respectivă. Printre profesori se numără, de asemenea, foste mari vedete ale „sportului alb”, precum Christ Evert și Martina Navratilova. Dar și antrenori de top, în frunte cu Brad Gilbert și Nick Bollettieri.

Când se accesează profilul Simonei Halep pe site-ul WTA, în dreptul numelui său apare un dreptunghi auriu. Acesta este semnul că românca predă tenis online sub egida TopCourt. Același dreptunghi auriu este și legătura, dacă se dă click pe el, cu pagina respectivă. Există mai multe secțiuni, inclusiv câteva episoade ce conțin drumul Simonei din copilărie, de la începuturile tenisului, până la statutul pe care l-a dobândit astăzi. Alte secțiuni conțin elemente de tactică ale jocului, dar și explicarea loviturilor executate de Simona.

„Orele” pot fi accesate contra taxei de 15 dolari pe lună

Simona Halep a făcut filmările pentru „orele” respective au fost făcute în luna octombrie, în timpul turneului Indian Wells.

Nu știam la ce să mă aștept înainte să-mi încep orele de antrenorat pe Topcourt, eram destul de emoționată, de stresată, dar până la urmă s-a dovedit a fi o experiență cu adevărat grozavă. Nu petrecusem prea mult timp ca antrenoare, în ghilimele, de aceea a fost un proces interesant să descompun diferite elemente din tenis care pentru mine sunt ca o a doua natură”, a declarat Simona Halep, conform GSP.

Ocupanta locului 20 mondial a mai mărturisit că a dorit să le predea celor interesați elementele de bază ale tenisului, așa cum le-a învățat ea de la profesorii săi.

Am vrut să le predau oamenilor chestiunile de bază ale jocului, așa cum și mie mi-au fost arătate, de aceea m-am concentrat în mare parte pe forehand și backhand. Învăț un element interesant pe care să-l încorporez în jocul meu, reverul slice, așa că am făcut o lecție specială pentru această lovitură la care lucrez și eu la antrenamente pentru a o perfecționa”, a adăugat Simona Halep, conform aceleiași surse.

Accesarea platformei se poate face contra unei taxe de 15 dolari pe lună.

Sursa foto: Facebook/Transylvania Open

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI