Simona Halep a molipsit și alte jucătoare din top. Ce se întâmplă cu actualul lider mondial

Simona Halep a molipsit și alte jucătoare din top. Ce se întâmplă cu actualul lider mondial
Simona Halep a molipsit și alte jucătoare din top cu ceea ce a decis să facă în acest an

Simona Halep a molipsit și alte jucătoare din top. Actualul număr 20 mondial a avut un an dificil, în plan sportiv. Efectul a fost și coborârea abruptă în ierarhia WTA, unde jucătoarea din Constanța a pierdut nu mai puțin de 18 locuri față de debutul sezonului. Dar, în plan familial, Simona Halep (30 de ani) a compensat totul prin căsătoria cu Toni Iuruc (43 de ani), la 15 septembrie. Acum, e rândul liderului mondial WTA, australianca Ashleigh Barty (25 de ani), să-și anunțe căsătoria cu alesul inimii.

Simona Halep a molipsit și alte jucătoare din top

Simona Halep a trecut prin mari provocări în acest an. Românca a început sezonul de pe locul 2 mondial, în urma australiencei Ashleigh Barty. De fapt, chiar în primul meci din 2021, Halep a învins-o pe Barty, într-o partidă demonstrativă, la Adelaide, cu 3-6, 6-1, 10-8. Dar, ulterior, lucrurile n-au mai fost atât de roz pentru jucătoarea din Constanța.

Accidentarea gravă din mai, de la Roma, a silit-o să stea „pe bară” 3 luni. A ratat obiective majore ca Roland Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice și, inevitabil, Turneul Campioanelor. Simona Halep a coborât abrupt și în clasamentul WTA. A ieșit mai întâi din Top 10, apoi chiar și din Top 20., pentru prima oră după 8 ani. Spre finalul sezonului a reușit să „agațe” poziția a 20-a, după finala de la Transylvania Open și semifinala de la Linz.

 Ce se întâmplă cu actualul lider mondial

Dar Simona Halep a compensat totul în plan sentimental. Ea s-a cununat civil, în 15 septembrie, cu Toni Iuruc. Campioana a fi ales data desfășurării căsătoriei religioase și a nunții propriu-zise. Conform ziare.com, ea a dezvăluit prietenilor apropiați că marele eveniment va avea loc anul viitor, pe 18 septembrie, în București. Adică la aproape fix un an de la cununia civilă. Și doar cu câteva zile înainte ca ea să împlinească 31 de ani.

Gestul Simonei a molipsit-o chiar pe actualul lider mondial, Ashleigh Barty. Australianca de 25 de ani a anunțat căsătoria ei cu alesul inimii, Garry Kissick (30 de ani), un mare fan al celor de la Liverpool. Conform publicației, who.com.au, Kissick este jucător și antrenor de golf, cei doi afișându-se public, pentru prima oară, în 2017, la un an după ce se cunoscuseră.

Bartu a anunțat pe contul său de Instagram fericitul eveniment. Ea a postat o fotografie împreună cu viitorul soț, la care Simona Halep a reacționat cu nu mai puțin de 10 emoticoane în formă de inimă. Australianca va încheia și acest sezon în postura de număr 1 mondial. Este a treia oară consecutiv când Barty deține această poziție la terminarea sezonului. Ea are în palmares, la fel ca Halep, 2 Grand Slamuri câștigate, și tot la Roland Garros (2019) și Wimbledon (2021). Dar și un Turneu al Campioanelor, adjudecat în 2019.

 

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI