Meciuri tari pentru Simona Halep în Africa de Sud. Cu cine va juca în turneul demonstrativ

Meciuri tari pentru Simona Halep în Africa de Sud. Cu cine va juca în turneul demonstrativ
Simona Halep va avea parte de două partide contra unor adversare puternice, în turneul demonstrativ din Africa de Sud

Meciuri tari pentru Simona Halep în Africa de Sud. Românca a anunțat că va onora invitația de participare la turneul demonstrativ ce va avea loc la Johannesburg, în 18 și 19 decembrie. Simona Halep va fi una dintre vedetele competiției, alături de alte două foste lidere mondiale, Venus Williams și Martina Hingis.

Meciuri tari pentru Simona Halep în Africa de Sud

Meciuri tari pentru Simona Halep în Africa de Sud. Fostul lider mondial încheie în forță un an dificil, la capătul căruia are cea mai slabă clasare în ierarhia WTA din 2013 încoace. Halep a coborât până pe locul 20 mondial, după ce începuse sezonul pe poziția secundă a clasamentului.

Simona Halep a sintetizat sezonul ce tocmai se încheie într-o postare făcută pe Facebook.

Ei bine… 2021 ai fost hmmmm, greu de descris. Ca să fiu sinceră, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de a-l începe, am suferit o durere imensă în inimile noastre ca familie, deoarece am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătușa mea. A fost o persoană puternică și specială și va fi mereu în inimile și mințile noastre. A

fost cel mai greu moment pentru mine și mi-a luat ceva timp să accept acest lucru, dar în cele din urmă am înțeles că asta este viața și că trebuie să trecem peste durerile sufletești și să rămânem puternici”, a scris Simona Halep pe contul de Facebook.

Cu cine va juca în turneul demonstrativ

Simona Halep a fost invitată să participe la turneul Africa Cares ce va avea loc la Johannesburg, în Africa de Sud, în 18 și 19 decembrie. Scopul acestuia este de a promova tenisul în această țară și de a combate violența împotriva femeilor. Soția lui Toni Iuruc a confirmat, tot pe Facebook, participarea la competiția la care vor mai fi prezente două foste lidere mondiale, Venus Williams și Martina Hingis.

Este oficial. Sunt încântată să anunț că voi participa la turneul Africa Cares, la Johannesburg, Africa de Sud, pe 18 și 19 decembrie. Evenimentul folosește tenisul ca un mijloc pentru a susține lupta împotriva violenței de gen”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Va evolua împotriva unei jucătoare din Top 10 WTA

La turneu vor participa 8 jucători, 6 femei și 2 bărbați, împărțiți în câte două grupe. Halep a fost repartizată în echipa B, alături de americanca Sloane Stephens, cea pe care a învins-o în finala de la Rolland Garros, în 2018. Alături de cele două vor mai fi surorile sud-africane Zoe și Isabella Kruger și germanul Dustin Brown.

De partea cealaltă, din echipa A vor face parte fostele lidere mondiale Venus Williams și Martins Hingis, alături de poloneza Iga Swiatek (9 WTA) și de tânăra speranță a tenisului masculin sud-african, Khololwam Montsi. Halep și Stephens vor juca în partidele de simplu ale echipei lor. Românca o va întâlni, în prima zi, pe Venus Williams, iar în cea de-a doua pe poloneza Iga Swiatek.

Sursa foto: Facebook/Transylvania Open

Urmăriți Playtech.ro și pe