Marea suferinţă a Oanei Zăvoranu. A trăit în tăcere totul şi nu poate uita această tragedie din trecut

Marea suferinţă a Oanei Zăvoranu. A trăit în tăcere totul şi nu poate uita această tragedie din trecut
Tragedia care a marcat-o pe Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a vorbit despre marea sa suferință. Vedeta a trăit toată durerea în tăcere. Actrița este marcată de mulți ani de o tragedie din trecut care nu îi dă pace. Despre ce este vorba?

Tragedia care a marcat-o pe Oana Zăvoranu

Frumoasa brunetă a fost foarte transparentă și le-a mărturisit fanilor care este amintirea care o copleșește total, ulterior ținând să-și exprime dorul de părintele său care a decedat în urmă cu mai mult timp.

Actrița este cunoscută ca fiind o femeie foarte puternică ce niciodată nu a dat înapoi de la ceea ce credea sau simțea, iar acum își face apariția public cu un mesaj puternic emoționant. Vedeta s-a bucurat să crească pentru o perioadă cu doi tați, respectiv Ioan Bănicoiu și Nicolae Zăvoranu.

Pe primul, părintele său biologic, nu a putut vreodată să-l uite. Artista a fost încercată de viață, iar una din cele mai grele momente a fost cu siguranță decesul tatălui său. Bruneta a susținut în repetate rânduri că iubirea pentru Nicolae Zăvoranu a fost nemărginită, dar nimic nu se compară cu dragostea pentru Ioan Bănicioiu.

„Tată este unul singur. Mă refer la cel natural, Ioan Bănicioiu. Pe Nicolae Zăvoranu îl consider tată de-al doilea și îl iubesc enorm, dar dragostea mea imensă este pentru TATA”, declara aceasta în urmă cu ceva vreme, pentru libertatea.ro.

„Ești cel mai frumos și…mi-e tare dor de tine”

‘Tata! Ești cel mai frumos și…mi-e tare dor de tine’, a fost mesajul din dreptul unei fotografii cu părintele său, postate pe InstaStory. Recent, Oana a mai împărtășit cu cei care o urmăresc mai multe fotografii alături de acesta, semn că bărbatul deși a murit acum mulți ani este mereu în mintea și sufletul vedetei.

„Ești iubirea mea. Exist datorită ție și sunt cine sunt pentru că tu ești tatăl meu și semăn cu tine. Momentul ăsta e despre tine și mine. O iubire nemărginită care există și nu moare niciodată. Tată, ești cel mai frumos și…mi-e tare dor de tine.”

  • Mama sa a murit în 2015

Nu se poate povesti despre o relație frumoasă și între ea și mama sa. Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață în anul 2015, după ce preț de 3 luni a fost internată în spital cu probleme serioase de sănătate.

Vestea decesului a cutremurat-o pe actrița care își pierdea atunci ultimul părinte pe care îl mai avea. Cu toate că cele două și-au purtat nemulțumirile în fața tuturor, Oana a găsit de fiecare dată un sprijin real în Mărioara cu care reușise chiar cu puțin timp înainte să moară să se înțeleagă mai bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI