19 mai 2021 | 13:50

Marea greșeală făcută de o benzinărie din București. Ce au putut să pună angajații fix la casierie, în văzul tuturor

Știri generale
Marea greșeală făcută de o benzinărie din București. Ce au putut să pună angajații fix la casierie, în văzul tuturor
Ce produse ofereau angajații unei benzinării chiar la casă

Benzinăriile au fost cele mai vizitate locuri din ultima perioadă, mai ales că acestea erau singurele deschise în momentul în care magazinele își terminau programul la ora 9 pentru a respecta regulile impuse de autorități în contextul pandemic. Totuși, angajații de la un astfel de loc s-au gândit să facă o mică afacere, așa că nu mică le-a fost mirarea cumpărătorilor când au descoperit ce planuri aveau aceștia.

Ce au pus angajații dintr-o benzinărie din București la casă. Nu s-a mai auzit de așa ceva

Toți oamenii sunt salvați de benzinării în momentul în care își doresc să își cumpere ceva de băut sau de mâncare. Acestea sunt deschise nonstop, astfel că se pot găsi diferite produse în ele, ba chiar și anumite accesorii sau jucării. Mulți români apelează la aceste locuri zi de zi, dar limita a fost depășită în momentul în care angajații dintr-o benzinărie din Capitală au pus la vânzare lucruri ce pot să fie găsite doar în magazinele specializate.

Afacerile cu diferite electronice și electrocasnice sunt în floare, mai ales dacă aruncăm o privire pe site-urile sau pe rețelele de socializare pe care se fac diferite schimburi și vânzări fără ca produsele să fie verificate, de fapt. La acest lucru s-au gândit și angajații unei benzinării MOL din Militari în momentul în care au expus accesorii Samsung și Apple chiar la casă, spre surprinderea tuturor clienților.

Micile afaceri, în floare. Cum voiau angajații de la o benzinărie să profite de naivitatea clienților

Ținând cont că mulți români merg la benzinăriile din Militari înainte de a ieși din Capitală și a merge pe Autostrada București-Pitești, se pare că anumiți angajați au vrut să profite de naivitatea clienților și să le propună diferite accesorii ce erau expuse ca fiind originale. În realitate, ele erau contrafăcute și nu aveau o calitate prea bună, dar vremurile disperate cer măsuri disperate!

De menționat este faptul că nicio benzinărie din lume nu are parte de o asemenea selecție de accesorii Apple, astfel că unii clienți și-au dat seama imediat că este ceva în neregulă, chiar dacă angajații se lăudau la casă că pot să le ofere oamenilor ce mergeau în respectivul loc produse originale.

Cel mai bine ar fi ca românii să se ferească de astfel de situații și să cumpere electronice și electrocasnice doar din magazinele specializate în acest tip de accesorii pentru a se asigura că nu plătesc sume mari pe ceva ce oricum nu este de calitate.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro