Marea finală Survivor România Live Stream Online, pe Kanal D – sâmbătă, 30 mai

Marea finală Survivor România Live Stream Online, pe Kanal D – sâmbătă, 30 mai
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - Marea finală - ediția de sâmbătă 30 mai.

În această seară de sâmbătă, 30 mai, are loc finala emisiunii Survivor România de pe Kanal D. În competiție au mai rămas doar 4 concurenți, care au ajuns în Marea finală, în lupta pentru marele premiu.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Marea finală – ediția de sâmbătă 30 mai

Câștigătorul competiției intense Survivor România, va fi aflat în ediția din această seară, când va avea loc Marea finală. De la ora 20:00, pe Kanal D telespectatorii pot urmări care va fi deznodământul competiției care durează de 5 luni. Concurenții din Republica Dominicană, au trăit ca niște naufragiați pe o insulă pustie și au înfruntat condițiile dure ale sălbăticiei.

Au încercat să găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup, și-au construit singuri adăpost și s-au hrănit cu ce le-a oferit natura.

Care sunt concurenții care au reușit să ajungă în Marea finală

Dintre toți concurenții, doar patru au reușit să ajungă până în Marea finală Survivor România, luptându-se pentru marele premiu. Iată care sunt cei patru concurenți care se vor înfrunta în această seară.

  • Emanuel Neagu, în vârstă de 23 ani, de profesie dansator profesionist. El locuiește în București, dar este originar din Cocorăștii Colț, din județul Prahova. Acesta a încercat mai multe sporturi, dar a rămas fidel dansului, fiind marea lui pasiune și devenind o profesie pentru acesta.
  • Un alt concurent care a reușit să ajungă în Marea finală este Lola. Ea locuiește în București, dar este originară din Chișinău, are 32 de ani. Ea are mai multe profesii: de antrenor personal de fitness, agent de vânzări pentru asigurări de viață și MC, pentru aceasta, muzica este ceva fără de care nu se poate trăi.
Cei patru concurenți finaliști la Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Marea finală – ediția de sâmbătă 30 mai.
  • Chiar dacă acesta a intrat mai târziu în competiție, Iancu Sterp a reușit să se califice pentru Marea finală. El a mai participat în calitate de concurent și la emisiunea Puterea Dragostei și este fratele celebrului cântăreț, Culiță Sterp.
  • A patra concurentă care se află printre finaliștii Survivor România, reușind să ajungă până în Marea finală, este artista Elena Ionescu. Ea a pășit în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Pe când avea doar șase ani, a pășit pentru prima dată pe o scenă. Aceasta a participat la multe concursuri naționale și Internaționale, cum ar fi Eurovision. A absolvit facultatea de Jurnalism și Școala Populară de Artă, secția de Canto și Teatru. A fost vocea formației Mandinga, timp de 10 ani, începând cu anul 2006, când a ieșit din trupă.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI