Marea achiziție pe care a făcut-o Ramona Olaru la începutul verii. A costat-o peste 30.000 de euro

Marea achiziție pe care a făcut-o Ramona Olaru la începutul verii. A costat-o peste 30.000 de euro
achiziția Ramonei Olaru

De mai bine de doi ani, Ramona Olaru, este asistentă la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, celebra emisiune de pe Antena 1. Aceasta are vârsta de 31 de ani, fiind născută pe data de 7 iulie 1989, într-o localitate de lângă Călărași. Iată care este marea achiziție pe care a făcut-o Ramona Olaru la începutul verii.

Marea achiziție făcută de Ramona Olaru la începutul lunii

Ramona Olaru provine dintr-o familie de agricultori. Ea a și ales să studieze acest domeniu. A urmat cursurile Universității de Agronomie. Are și un master în inginerie, dar nu a profesat în acest domeniu.

Ramona nu se află la prima experiență de asistentă tv. Ea a mai avut această funcție în cadrul emisiunii: Prietenii de la 11, emisiune prezentată de Florin Ristei alături de Diana Munteanu. În ultimii doi ani ea a fost asistentă în cadrul emisiunii: Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Ea alături de cei doi prezentatori se tachinează mereu spre deliciul telespectatorilor. Pe lângă asta, Ramona mai este imaginea unor branduri din țara noastră.

Achiziția Ramonei Olaru

Ramona Olaru nu avea mașină personală. Ea apela la serviciile de închirieri de mașini atunci când avea nevoie să se deplaseze. Pentru aceasta ea folosea o aplicație de închiriat autoturisme. Din cauză că a vrut să aibă propria mașină, Ramona a pus bani deoparte pentru a-și îndeplini această dorință.

La începutul acestei luni, sexy-asistenta tv și-a îndeplinit cel mai mare vis. Ea și-a cumpărat în leasing prima ei mașină. Este vorba despre un bolid de lux a cărui valoare este de 35.000 de euro.

Mașina achiziționată de Ramona Olaru

Ea a apelat la echipa Brokerauto, din București pentru a fi ajutată să intre în posesia mașinii. Aceștia dețin o experiență de peste 12 ani în industria auto. Cu ajutorul lor frumoasa blondină a intrat în posesia unui BMW X4, de culoare albă, pe care l-a ochit cu câteva luni în urmă. Pe contul acesteia de Instagram, ea a împărtășit cu fanii cum a lucrat cu cei de la Brokerauto precum și cât este de fericită de alegerea făcută:

”L-am cunoscut pe Alex de la Brokerauto, care mi-a zis: ”Băi, cel mai bine ar fi să-și faci o firmă pe numele tău prin care poți să-ți iei această mașină pe care ți-o dorești”. Sunt fericită pentru că am făcut lucrul ăsta pentru mine într-un final și am luat o decizie bună pentru mine”, după cum declara Ramona Olaru potrivit spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI