17 oct. 2024 | 11:16

Marea absentă de la concertul Andreei Bălan de la Sala Palatului. Povestea Sufletului Meu, fără un om important din cariera artistei

Știri generale
Marea absentă de la concertul Andreei Bălan de la Sala Palatului. Povestea Sufletului Meu, fără un om important din cariera artistei
Printre atâtea momente emoționante și vibrante, a existat și un mare absent pe scena Sălii Palatului, la concertul Andreei Bălan

Concertul Andreei Bălan, de miercuri seara, 16 octombrie 2024, a fost unul cu totul special și emoționant. Artista și-a scris povestea pe scenă, prin muzică și dans, sub îndrumarea lui Marius Moga. ”Oamenii vor să vadă povești, Andreea!”, i-a spus Moga, iar Andreea și-a scris povestea într-un mod unic, neașteptat de sincer și de direct. Totuși, o persoană importantă din viața și cariera Andreei Bălan a fost marele absent al serii încărcate de trăiri unice.

Andreea Bălan la Sala Palatului, un regal pentru o viață cu muzică, dans și dezamăgiri

Andreea Bălan și echipa sa au conceput un concert pe capitole, de la copilărie și începuturile carierei, până în prezent. Artista și-a deschis sufletul în fața unei săli pline și a vorbit despre toate momentele pe care nu le-a ”lămurit” de-a lungul vieții. Subtil, Andreea Bălan a avut câte un mesaj pentru toți oamenii care i-au marcat viața și cariera, de la tatăl ei, până la Keo. De acesta din urmă s-a despărțit în urma unui scandal uriaș, artistul fiind surprins cu o altă cântăreață din showbizz-ul autohton, Misty. Cei doi sunt și acum împreună, iar Andreea și-a refăcut și ea viața alături de un alt bărbat, George Burcea, cu care are două fetițe, Clara și Maya.

”Am cunoscut succesul, dar și multe trădări care m-au învățat să mă ridic și să merg mai departe. Am căzut de multe ori, fără să fie nimeni care să mă prindă acolo jos!”, a fost mărturia Andreei Bălan de la Sala Palatului.

Declarație de dragoste pentru Victor Cornea

Peste 4.000 de oameni s-au strâns la Sala Palatului pentru a participa la un eveniment important din viața artistei Andreea Bălan. În timpul concertului, unul dintre capitole i-a fost dedicat actualului partener al Andreei, Victor Cornea.

”Am căutat și am crezut că am găsit de multe ori iubirea până la tine. Nu m-am dat bătută și nu îmi pare rău pentru că acum trăiesc o adevărată poveste de iubire. Te iubesc!”, a fost mesajul Andreei pentru Victor Cornea, o declarație de dragoste care l-a făcut pe jucătorul de tenis să izbucnească în lacrimi, în fața întregii săli.

Andreea Bălan este nașa fiicei Andreei Antonescu, Sienna

Andreea Bălan este nașa fiicei Andreei Antonescu, Sienna

Andreea Antonescu, marea absentă a serii

În timp ce toată lumea prezentă se aștepta ca Andreea Antonescu să cânte măcar o melodie alături de Andreea Bălan, la ceas aniversar, se pare că nu a fost să fie, de data aceasta. Deși a fost rememorată perioada de glorie a trupei Andre, gazda concertului nu a cântat nicio melodie din această zonă, preferând ca cele mai frumoase refrenuri să fie fredonate în fața publicului de către două adolescente, care au redat perfect publicului atmosfera și vizualul de la concertele de acum 20 de ani.

Relația dintre cele două a fost mereu expusă speculațiilor. Și de data aceasta, oamenii cred că fostele membre ale trupei Andre nu mai sunt în relații tocmai armonioase, iar acestui fapt i se poate imputa absența brunetei de la marele concert. Între timp, publicul se bucură pentru marea împăcare dintre Andreea Bălan și tatăl ei, care a urcat și el pe scenă și a cântat, emoționat o melodie, în timpul căreia, a fost acompaniat chiar și de către mama artistei, creând o imagine memorabilă și un moment greu de repetat.

Andreea Băla, alături de părinții ei, într-un moment plin de emoție, la Sala Palatului (Sursa: FOTO PLAYTECH EXCLUSIV

Andreea Băla, alături de părinții ei, într-un moment plin de emoție, la Sala Palatului (Sursa: FOTO PLAYTECH.RO)

Andreea Antonescu: ”Orice gest este analizat!”

Andreea Antonescu spunea, în urmă cu un an, pentru Ego.ro, ca orice gest este supus speculațiilor oamenilor și poate fi interpretat și că adevărul îl cunosc ele mai bine.

„Andreea ar trebui să fie obișnuită cu tot felul de lucruri care apar de nicăieri. Orice gest, la urma urmei, este analizat. Cea mai mică chestie este analizată. Adevărul îl știm noi foarte bine! Suntem cât se poate de transparente pe paginile noastre de social media.

De exemplu, nu îmi place să expun chiar tot ce se întâmplă în casa și în familia mea, dar sunt anumite lucruri pe care le împart cu prietenii de acolo! Andreea e fericită și asta le doresc tuturor celor care își caută fericirea!”

Așadar, până la noi reacții oficiale, noi nu putem decât să constatăm ceea ce 100% este real: Andreea Antonescu nu a urcat pe scena marelui evenoiment, cum au făcut-o Liviu Teodorescu, Mira, Jo, Aurelian Temișan și Iuliana Beregoi. Motivul? Îl cunosc ele cel mai bine!

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Sfârșitul tragic al primului om care a făcut o călătorie în jurul lumii. A fost ucis de băștinași pe una dintre cele mai frumoase insule
Click.ro
Avertisment ISW: După Ucraina, Putin ia în calcul invazia totală a Republicii Moldova. Planurile militare ale Kremlinului
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Mîndruță, altă variantă despre scandalul amantei. Cele mai noi dezvăluiri
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Doliu național în România! Spunem adio marelui campion: Rămâne în inimi ca un mare OM
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
DOLIU la NIVEL MONDIAL! Un mare STAR a MURIT SUBIT! Avea doar 31 de ani
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 16 octombrie 2024. Ce echipă a părăsit Drumul Zeilor. Prin ce probe au trecut la cursa pentru ultima șansă
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro