Mare atenție, șoferi! Nicușor Dan anunță revoluție în traficul din București. Ce măsuri vor fi luate: „Le dăm o lună de acomodare şoferilor”

Mare atenție, șoferi! Nicușor Dan anunță revoluție în traficul din București. Ce măsuri vor fi luate: „Le dăm o lună de acomodare şoferilor”
Mare atenție, șoferi! Nicușor Dan anunță revoluție în traficul din București. Ce măsuri vor fi luate: "Le dăm o lună de acomodare şoferilor”

Vești bune pentru milioane de bucureșteni! Nici nu și-a intrat bine în funcție, dar are planuri extraordinar de bune pentru problemele majore ale Bucureștiului. După ce a dat asigurări că apa calda și căldura nu vor mai lipsi în această iarnă, Nicușor Dan atinge un alt punct sensibil al bucureștenilor: traficul. Viitorul primar a explicat cu puțin timp în urmă cum se va rezolva.

Soluția va veni după calcule matematice

Anunțul viitorului primar vizează milioane de șoferi care se vor bucura, teoretic, de un trafic fluidizat, dar care, de asemenea, vor fi restricționați de noi reguli ce trebuie respectate. Problema traficului de coșmar pare să fie fără de final, dar cu toate acestea, ultimele noutăți ar da semne că se zărește luminița de la capătul tunelului.

O problemă veche, nerezolvată, a infrastructurii rutiere le dă bătăi de cap milioanelor de bucureșteni care stau la cozi kilometrice, doar pentru a se deplasa de acasă către locul de muncă.

Ei bine, Nicușor Dan atrage atenția asupra noilor măsuri care vor fi adoptate pentru a reduce cu 40% traficul Capitalei. Spre deosebire de alte promisiuni de acest gen, viitorul primar al Bucureștiului pare să vină cu o temă mai bine pregătită pe acest subiect, folosind matematica, o știință exactă cu rezultate pe măsură, în care Nicușor Dan are inclusiv un doctorat.

“Semafoarele se pot rezolva cu matematică. Trebuie să fie un semafor cu cameră care să le permită şoferilor să facă stânga. Traficul va fi redus 40%. Vom scoate maşinile de pe prima bandă, dar mai întâi dăm o lună de acomodare şoferilor”.

Nicușor Dan avertizează șoferii că vor primi amenzi, dacă după o lună, în zonele vizate vor mai fi parcate mașini.  De asemenea, viitorul primar are în plan să convingă cât mai mulți șoferi să renunțe la mașinile personale, în favoarea mijloacelor de transport în comun, un proiect pe care și-a propus să-l îmbunătățească prin achiziționarea mai multor autovehicule destinate transportului de persoane.

De asemenea, potrivit stirileprotv.ro, matematicianul are în plan ducerea la bun sfârșit a unui proiect important pentru infrastructura din București, acela de metrou de suprafață. Astfel, linia CFR, practic abandonată, care înconjoară Bucureştiul ca un inel, ar putea deveni utilă și accesibilă.

Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan

După anunțul lui Nicușor Dan, potrivit căruia bucureștenii vor avea parte de apă caldă și căldură din primăvară, Gabriela Firea îl face indirect mincinos, afirmând că și-a încălcat promisiunea.

În urmă cu două ore, Gabriela Firea a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj dur, de atenționare, la care a primit mii de aprecieri și comentarii.

“Prima promisiune încălcată! A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apa caldă va fi livrată peste tot imediat, dar imediat, pentru că deține SOLUȚIA MINUNE și pe el îl va ajuta și guvernul! Minciuna are picioare scurte! Toate fake-news-urile din campanie vor ieși la iveală rând pe rând!”, a spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI