Marcel Pavel merge din rău în mai rău. Ce mari probleme financiare are: câți bani a câștigat în ultimii doi ani din muzică

Cât a câștigat Marcel Pavel din muzică în ultimii doi ani?Cât a câștigat Marcel Pavel din muzică în ultimii doi ani?

Marcel Pavel a ajuns într-un punct de cotitură. Viața lui s-a schimbat complet în ultimul timp, iar binele își face mai rar apariția. Celebrul cântăreț are mari probleme financiare. Cât de greu i-a mers în ultimii doi ani? Ce arată declarația lui de avere? Cu ce se mai poate lăuda acum vedeta?

Marcel Pavel se confruntă cu probleme mari financiare. Cât a câștigat în ultimii doi ani?

Marcel Pavel a fost unul din cei mai încercați artiști de la noi în aceste vremuri în care mulți n-au mai fost deloc introduși în planurile lui 2020. Cu toate că în urmă cu câteva luni susținea că nu va fi niciodată implicat politic, artistul și-a schimbat perspectiva și vrea să fie deputat. Acesta se află acum pe listele de candidați ai Partidului Ecologist Român pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Dat fiind ultimul statut, vedeta a fost nevoită să-și depună declarația de avere. Confrom documentului în cauză, Marcel Pavel are peste 4 hectare de teren agricol, un teren în Bușteni, o casă în București de 400 mp și două mașini luate în leasing. La capitolul avere nu stă rău, dar surpriza a fost la categoria venituri.

Anul trecut a câștigat din concerte 7.400 de euro, totul mergând din rău în mai rău în anul curent din cauza crizei sanitare care l-a lăsat să se descurce din economii. De asemenea, în declarația de avere a mai scris căare în bancă un cont în care se află 200.000 de lei și încă unul cu 2.190 de lei, alături de 1.000 de dolari într-un cont în valută. ”Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspiratia aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România, vom fi terminati”, a mărturisit fostul concurent al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Anul 2020 l-a încercat crunt pe artist

„În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș” am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”
Marcel Pavel

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI