Sanda Ladoși și Marcel Pavel intră în politică. Pe ce liste au putut să se treacă

Sanda Ladoși și Marcel Pavel intră în politică. Pe ce liste au putut să se treacă
Sanda Ladoși și Marcel Pavel

Sanda Ladoși și Marcel Pavel au intrat în politică. Artiștii candidează la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist, în Mureș.

Surprize pe listele de la parlamentare: Sanda Ladoși și Marcel Pavel candidează din partea PER

Cântăreții Sanda Ladoși și Marcel Pavel vor candida pe listele Partidului Ecologist Român (PER) la alegerile parlamentare din 6 decembrie, în județul Mureș. Lista partidului pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Bogdan Stanoevici, urmat de Marcel Pavel, iar lista pentru Senat va fi deschisă de Sanda Ladoși.

Recent, în PER s-au înscris și foștii social-democrați Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și Cătălin Rădulescu. Primii doi enumerați au demisionat din PSD după ce partidul nu i-a pus pe lista pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Parlamentarul Rădulescu a anunțat în weekend, pe Facebook, că s-a înscris, alături de Șerban Nicolae și Liviu Pleșoiu, în PER și va candida pentru un nou mandat de deputat la Argeș.

Sanda Ladoși și Marcel Pavel intră în politică. Pe ce liste au putut să se treacă
Marcel Pavel și Sanda Ladoși, la aceeași masă, în urmă cu mulți ani

Lista PER Mureș pentru Senat:

1) Sanda Tache;

2) Andrei Kerestely;

3) Petrică Paraschiv;

4) Xenofon George Popa;

5) Niculina Alina Tudor;

6) Alexandru Ionuț Radu.

Lista PER Mureș pentru Camera Deputaților:

1) Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici;

2) Marcel Pavel;

3) Corneliu Claudiu Vlas;

4) Ioan Micu;

5) Ioan Mincu;

6) Dumitru Boitoș;

7) Elena Loredana Matei;

8) Viorica Giorgiana Popa Geambașu;

9) Mihai Alin Radu;

10) Karina Iohanna Boitoș.

Declarațiile lui Marcel Pavel 

„Am fost propus pe lista candidaților din partea Partidului Ecologist, dar eu nu sunt înscris în niciun partid, sunt independent. Și dacă pot susține și milita pentru o României mai curate, de ce nu? Dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o voi face. Dacă nu, mă voi retrage instant, fără probleme.

Aș ruga pe cei care conduc această țară să nu uite nici de segmentul acesta, de artiști, în ceea ce privește existența noastră. Voi pune această problemă în discuție. Dacă noi ne vom da mâinile, ne vom uni sufletele – aici mă refer la artiști – vom reuși. Am fost lăsați la marginea societății. Acesta este un semnal de alarmă! Avem și noi familii.

Eu nu am experiență în politică, dar, ca oricare altă încercare, o să devină o experiență. Sper să reușesc. Dacă nu, este dreptul meu. Mi s-a propus să candidez. Sper să se termine cu bine”, a spus Marcel Pavel într-un interviu pentru Antena 3.

Beneficii parlamentairi

Indemnizație: 10.000 – 15.825 de lei

Transport: 1.400 de lei pe lună

Cazare: 4.000 de lei

Suma forfetară: aproximativ 10.000 de lei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI