Marcel Pavel, decizie radicală. Ce se întâmplă acum cu artistul. A plecat

Marcel Pavel, decizie radicală. Ce se întâmplă acum cu artistul

Marcel Pavel a fost externat pe 1 iulie din spital, acolo unde se afla sub îngrijire medicală încă din 17 iunie. La scurt timp, și-a făcut bagajele și a plecat la relaxare.

Marcel Pavel, decizie la scurt timp după ce a fost externat

Marcel Pavel a fost diagnosticat ca purtător al viruslui COVID-19 și internat pe 17 iunie cu simptome specifice bolii la Institutul ”Matei Balș” din București. Cântărețul suferise inițial de sinuzită, fiindu-i afectate căile respiratorii superioare, dezvoltând apoi o dublă pneumonie, conform declarațiilor sale.

Marcel Pavel, decizie radicală. Ce se întâmplă acum cu artistul. A plecat
Marcel Pavel a plecat în vacanță, în România 

Simptomele solistului au inclus înfundarea căilor respiratorii, dureri de cap și oculare, amețeli, sub-temperatură, stare de vomă, insomnii. Acesta a descoperit o dublă pneumonie în urma investigațiilor radiologice, iar ulterior diagnosticul COVID-19. Membrii familiei sale nu au prezentat simptome COVID-19.

Prima zi de relaxare, a cincea de recuperare

Vineri, după două zile de la externare, Marcel Pavel și-a făcut bagajele și a plecat într-o scurtă vacanță în România, în Câmpulung Muscel. „Prima zi de relaxare în orașul Câmpulung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor”, a scris solistul vineri seara, când abia ajunsese la cazare.

Acesta a ales un complex în mijlocul naturii, din apropierea Munților Piatra Craiului și Iezer, care cuprinde terenuri de tenis, săli de jocuri, minigolf și mult spațiu pentru plimbări în natură, pe malul a două lacuri.

„Complex Ceramus – loc binecuvântat. A cincea zi de recuperare. Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească”, a scris cântărețul pe pagina sa de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI