Marcel Ciolacul, lovitură sub centură lui Orban. Ce a spus despre el îi poate aduce multe voturi PSD-ului

Marcel Ciolacul, lovitură sub centură lui Orban. Ce a spus despre el îi poate aduce multe voturi PSD-ului
Marcel Ciolacu îi dă o lovitură sub centură premierului Ludovic Orban

Joi, în cadrul unei conferințe de presă, Marcel Ciolacu i-a dat o lovitură sub centură premierului Ludovic Orban. Totodată, Alexandru Rafila a prezentat câteva măsuri propuse de PSD pentru alegerile din 6 decembrie.

Ce a spus Marcel Ciolacu despre Ludovic Orban

Potrivit lui Marcel Ciolacu, ”adevăratul virus în România se numește neglijență, incompetență, pe scurt PNL, iar singurul vaccin anti-Orban este votul”. De asemenea, el a adăugat că premierul trebuie oprit prin vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

”România a avut un mare ghinion, ghinionul celui mai incompetent Guvern în perioada celei mai mari crize sanitare care a lovit România, în ultimii 30 de ani. Adevăratul virus în România se numește neglijenţă, incompetenţă, pe scurt PNL. Iar singurul vaccin anti-Orban este votul.

Trebuie să îl oprim pe Orban să închidă școli, biserici, să îl oprim pe Cîţu să facă noi și noi împrumuturi, să o oprim pe Anisie să ne distrugă copiii. Pe 6 decembrie trebuie să ne luăm viața înapoi. Pe 6 decembrie trebuie să ne salvăm”, a declarat Marcel Ciolacu, joi într-o conferință de presă.

Reprezentanții PSD în secțiile de votare vor fi implicați direct în asigurarea siguranței votului

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății  și candidat PSD la Camera Deputaților, a vorbit despre faptul că reprezentanții PSD în secțiile de votare vor fi implicați direct în asigurarea siguranței votului pentru români, prezentând apoi o serie de recomandări.

”Suntem preocupați de participarea la vot în condiții de siguranță. Prin acest demers, toți reprezentanții PSD vor fi implicați direct. Prezint câteva măsuri simple pentru a fi siguri că oamenii merg în siguranță.

Să meargă pe tot parcursul zilei, să poate o mască nouă, să-și dezinfecteze mâinile la intrarea și ieșirea din secția de vot, să evite aglomerația, să folosească instrumentele proprii pentru semnătură, să solicite din timp urna mobilă de vot în cazul în care sunt carantinaţi.

Votul e singura șansă de recâștigare a controlului asupra pandemiei. Profesioniștii din PSD au soluții. Sistemul de sănătate publică nu face faţă în ceea ce privește anchetele epidemiologice. Trebuie să oprim transmisia în comunitate. Decesele sunt prea multe”, a afirmat Rafila.

Este nevoie de o testare extinsă

Mai mult, Alexandru Rafila a precizat că este nevoie de o testare extinsă pentru simptomatici și că trebuie înființate unele centre locale de recoltare.

”Testarea extinsă pentru cei simptomatici și contacţii lor este esențială, trebuie să înființăm centre locale de recoltare, consilierea şi post testarea”, a completat reprezentatul României la OMS, Alexandru Rafila.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI