Ce se întâmplă acum cu femeia care s-a automutilat în sediul PSD. Anunțul făcut de Gabriela Firea

Gabriela Firea. prima reacție în cazul femeii care s-a automutilat în sediul PSD

Gabriela Firea vine cu prima reacție în cazul șocant petrecut zilele trecute în sediul Partidului Social Democrat. Ce spune prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea despre femeia care s-a automutilat în instituția în cauză?

Gabriela Fire, prima reacție în cazul femeii care s-a automutilat în sediul PSD

Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat vine cu ultimele detalii despre starea de sănătate a femeii care s-a automutilat în sediul PSD. Gabriela Firea susține că aceasta urmează un tratament, e în vizorul medicilor, iar lucrurile sunt pe drumul cel bun. Îmi pare rău. Nu cunosc persoana în cauză. Colegii mei mi-au spus că situația e stabilă. Au luat legătura cu colega și familia acesteia și lucrurile sunt pe drumul cel bun. Are un tratament pe care îl urmează. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat și ne pare foarte rău”, spune Gabriela Firea. Amintim că luni, 9 noiembrie, o femeie în vârstă de 32 de ani s-a automutilat în sediul PSD din Sectorul 1. Aceasta a provocat și pagube materiale instituției. Polițiștii ajunși la fața locului au făcut verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

„La fața locului a sosit o patrulă de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare. A dost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru îngrijiri”
Poliția Capitalei

Gabriela Firea, prima reacție cu privire la cazul femeii care s-a automutilat în sediul PSD din Sectorul 1. Detalii
Gabriela Firea, prima reacție cu privire la cazul femeii care s-a automutilat în sediul PSD din Sectorul 1. Detalii

Polițiștii au găsit-o dezbrăcată, cu multiple răni la membrele superioare și inferioare

Angajata în Departamentul de Monitorizare al PSD a venit în seara de luni la sediu îmbrăcată în pijama și a început să facă scandal. Ulterior, femeia a spart un geam, a distrus mai multe lucruri din birou și a început să se automutileze. Colegii ei au sunat la numărul unic de urgență 112, sesizând Poliția. Oamenii legii au găsit-o pe aceasta dezbrăcată la fața locului, cu răni la membrele inferioare și superioare.

„Astăzi, în jurul orei 19.30 prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autoagresează și provoacă distrugeri la o adresă din sectorul 1. La fața locului a sosit o patrulă de poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare. A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri”, precizează Poliţia într-un comunicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI