15 aug. 2023 | 10:20

Marcel Ciolacu s-a separat de soția lui. Premierul României i-a cedat totul femeii alături de care a făcut un celebru chioșc în orașul Buzău

Monden
Marcel Ciolacu s-a separat de soția lui. Premierul României i-a cedat totul femeii alături de care a făcut un celebru chioșc în orașul Buzău
Ajuns astăzi la 56 de ani, Marcel Ciolacu ocupă cea mai importantă funcție în stat

Cariera de politician are părțile sale bune, dar și cele rele. Se pare că actualul premier a simțit-o pe pielea lui, și spunem asta în contextul recentelor informații care anunță că Marcel Ciolacu s-a separat de soția lui. Aceleași informații mai relevă că Premierul României i-a cedat totul femeii alături de care a făcut un celebru chioșc în orașul Buzău.

Marcel Ciolacu și cariera sa de politician

Ajuns astăzi la 56 de ani și ocupând cea mai importantă funcție în stat, Marcel Ciolacu se pare că a pornit din proverbialul de jos în politica mioritică.

Actualul premier intra în politică în 1992, direct în rândurile PSD, pe atunci doar la nivel local, ocupând funcția de vicepreședinte al organizației de tineret a PSD din Buzău.

A activat în această funcție timp de patru ani, din 1996 și până în anul 2000, când avea să treacă la aceeași funcție, dar de data asta la Organizația Municipale PSD Buzău și Organizația Județeană PSD Buzău.

În 2005, datorită unor conjucturi politice nefavorabile prefectului de la acea vreme, Marcel Ciolacu prelua funcția de interimat a Prefecturii Buzău, din noiembrie 2005 și până în decembrie anul următor.

VEzi și: Secretul lui Marcel Ciolacu s-a aflat. Ce face premierul României în timpul liber, aşa nu ţi-l închipuiai: ”Momente private” EXCLUSIV

Dar lucrurile aveau să se schimbe pentru tânărul politician din 2012, când este ales deputat PSD la alegerile locale din 2012, iar în 2013 Victor Ponta îl numea consilier onorific pe probleme probleme de regionalizare și administrație publică.

Ulterior, îna celași mandat de deputat, avea să fie numit în 2014 secretar al Camerei Deputaților.

După cădera lui Liviu Dragnea, avea să fie suport politic pentru colega sa de partid, Viorica Dăncilă, dar alături de Gabriela Firea și alți câțiva, avea să-i dea lovitura de grație acesteia, după pierderea alegerilor prezidențiale, la doar o zi de la anunțul rezultatelor din turul doi de scrutin.

Este momentul în care Marcel Ciolacu și cariera sa de politician vor avea o creștere explozivă, ajungând ca astăzi să fie premierul României în cadrul coaliției de guvernământ PSD-PNL.

Timp de 20 de ani, alături de Roxana Ciolacu

Conform datelor publice, Marcel Ciolacu a fost căsătorit, până de curând, cu Roxana Ciolacu, iar în urma mariajului cei doi au un băiat, Filip.

Deși soție de politician, Roxana Ciolacu a fost o prezență discretă în spațiul public, fără a avea vreo legătură cu politica, afiind implicată într-o afacere de familie.

Marcel Ciolacu s-a separat de soția lui. Premierul României i-a cedat totul femeii alături de care a făcut un celebru chioșc în orașul Buzău

Roxana-Mihaela Ciolacu, fosa soție a premierului

Vezi și: Cum arată soția lui Marcel Ciolacu, de fapt. Ce afaceri are Roxana și de ce nu locuiește în București

CV-ul fostei soții ne arată că Roxana Ciolacu are o licență în domeniul cimiei, având la bază profesia de inginer.

Oată cu venirea lui Marcel Ciolacu la București, deși se aștepta săs e întâmple asta, fosta parteneră de viață rămânea la Buzău, ocupâmndu-se de afacerile familiei, printre care și celebru chioșc în orașul Buzău, făcut împreună cu Marcel Ciolacu.

Cât despre fiul celor doi, Filip, acesta este student la Medicină, alegând profesia de medic.

Marcel Ciolacu s-a separat de soția lui

Dar, marea supriză a venit recent, după ce apăreau informații despre faptul că Marcel Ciolacu s-a separat de soția lui, iar în Monitorul Oficial erau publicate date despre renunțarea premierului la toate acțiunile deținute de acesta în afacera de familie, și anume S.C. LUCIA COM 94 – S.R.L., firmă care se ocupă cu ”Fabricarea painii, fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie”, potrivit Ministerului de Finanțe.

Vezi și: Liviu Dragnea îl desființează pe Marcel Ciolacu. Ce spune despre toate promisiunile făcute românilor de către noul premier

Celebrul chioșc despre care relatam anterior, a devenit subiect de scandal în 2017, fiind implicat, conform datelor de atunci, într-un adevărat scandal financiar.

În urma unei anchete jurnalistice se afla că Marcel Ciolacu, vicepremier la acel moment, nu putea justifica o sumă de bani, și anume aproximativ 1 milion de lei, așa cum relatau cei de al România Liberă.

Cât despre faptul că Marcel Ciolacu s-a separat de soția lui, politicianul nu a dat nicio declarație oficială pe această temă, deși datele dovedesc exact asta, conform celor de la defapt.ro.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Metoda prin care îți poți cumpăra un apartament în 16 ani, în loc de 41 de ani: „Putem câștiga timp”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
3 zodii care vor avea parte de mari surprize după Paște. Nimic nu va mai fi la fel
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a cedat în închisoare. S-a terminat
Capital.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro