Marcel Ciolacu, declarație surpriză despre Diana Șoșoacă. Relația dintre ei a devenit clară acum

Marcel Ciolacu, declarație surpriză despre Diana Șoșoacă. Relația dintre ei a devenit clară acum
Marcel Ciolacu, despre relația dintre el și Diana Șoșoacă

Marcel Ciolacu vine cu o surpriză uriașă despre relația dintre el și Diana Șoșoacă. Ce se întâmplă între cei doi? Lucrurile se complică în dreptul românilor care nu o mai doresc în vizor pe fosta senatoare a formațiunii AUR.

Ce a spus Marcel Ciolacu despre Diana Șoșoacă

Marcel Colacu șochează cu ultimele mărturii care indică faptul că Diana Șoșoacă e dorită în Partidul Social Național. Președintele grupării menționate anterior a fost chestionat în cursul serii de marți în cadrul conferinței de presă despre o eventuală posibilitate ca Șoșoacă să fie cooptată în PSD.

Cel din urmă cu a afirmat sau infirmat nimic, subliniind că atunci când va discuta cu avocata va aunțat oficial și alte detalii. „Eu discut cu orice doamnă, dar doamna Șoșoacă nu mi-a solicitat până în prezent să vină în PSD. Dacă se va întâmpla să vorbim, vă asigur că o să va anunț”, s-a limitat să spună liderul PSD.

Amintim că Ciolacu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei membre a formațiunii AUR în urma intervențiilor sale recente din emisiunile TV, cu mențiunea că apreciază că senatoare „luptă pentru drepturile omului”.

Se întoarce Robert Negoiță în PSD?

Tot în cadrul conferinței de marți acesta a mai spus că va analiza cu colegii din conducere, inclusiv cu Gabriela Firea, posibilitatea ca Robert Negoiță să revină în Partidul Social Democrat.

„Robert Negoiță a făcut unele greșeli, chiar unele față de Gabriela Firea (…) Decizia ca el să se întoarcă în PSD o voi lua împreună cu colegii mei din conducerea PSD. Deci nu decide președintele Marcel Ciolacu, decidem împreună cu colegii, inclusiv cu Gabriela Firea”, a transmis liderul social-democraților.

„Am încercat să fac echipă cu doamna Firea o perioadă și după m-am retras, mi-am văzut de treaba mea și la alegeri nu am vrut să o susțin și de asta e și supărată, pentru bucureșteni nu este bine să continue cu doamna Firea, personal o respect, e un foarte bun comunicator, dar nu are legătură cu primăria nici după un mandat”, își justifica Negoiță decizia de a renunța să o mai susțină pe Firea la Primăria Capitalei.

Zvonurile că Ciolacu negociază cu Negoiță în prezent, să revină în PSD, au fost respinse categoric de Firea. „Partidul nu are nevoie de oameni care folosesc partidul că pe o trambulină personală, după care, când echipa are nevoie de ei, aleg să dezerteze”, a transmis Firea, conform Digi24, citat de g4media.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe