Marcel Ciolacu, adevărul despre banii din sacou. Cum explică poza virală în România VIDEO

Marcel Ciolacu, adevărul despre banii din sacou. Cum explică poza virală în România VIDEO
Marcel Ciolacu, adevarul despre banii din sacou

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a glumit pe Facebook despre momentul în care i s-au văzut banii din buzunarul sacoului, în timpul unei conferințe de presă. El a spus că pe Facebook că asta înseamnă transparență.

Marcel Ciolacu, adevărul despre banii din sacou

Marcel Ciolacu a comentat pe Facebook incidentul produs în timpul conferinței de presă:

 „Uite, asta înseamnă transparenţă”, a glumit liderul PSD.

În acea conferință de presă organizată după discuțiile cu fermierii, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, în ce privește vânzarea terenurilor agricole către cetăţeni străini. Marcel Ciolacu a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, iar în acel moment o sumă importantă de bani a rămas la vedere, chiar între haină şi cămaşă.

Cu toate acestea, Marcel Ciolacu nu a observat acest aspect decât foarte târziu, după ce a răspuns întrebării jurnalistului. Și Abia la finalul răspunsului, preşedintele PSD a sesizat suma de bani şi a reacţionat, împingând-o cu atenție, înapoi în buzunar.

Alex Dima: ”Jenant”

Jurnalistul PRO TV, Alex Dima, a reacţionat pe Facebook după ce Marcel Ciolacu şi-a lăsat banii la vedere, în timpul conferinţei de presă. Astfel, Alex Dima a catalogat momentul ca fiind unul de-a dreptul „jenant”, mai ales după ce a invitat şi un tânăr fermier care a povestit că nu mai are bani să-și plătească ratele la bancă.

„Jenant! În timp ce le plângea de milă fermierilor români, rămaşi fără bani, liderului social democrat Marcel Ciolacu i-a ieşit din buzunar un teanc de bani. Multe bancnote de 100 şi 200 de lei.   Şi ca penibilul să fie desăvârşit, Ciolacu a invitat şi un tânăr fermier care să povestească presei despre drama pe care o trăieşte pentru că nu mai are bani să plătească ratele la bancă.” a notat jurnalistul Alex Dima pe rețeaua de socializare.

Rvenind la conferința de presă susținută de Marcel Ciolacu, acesta a anunțat depunerea unei moțiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, acuzându-l pe acesta din urmă că „este într-o lume paralelă”.

„Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătita acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice legea 17 cea privitoare la înstrăinarea terenurilor”, a declarat Marcel Ciolacu, la conferința de presă.