Marcel Ciolacu, decizie fermă în privința lui Liviu Dragnea și a Dianei Șoșoacă. Întră sau nu în PSD?

Marcel Ciolacu, decizie fermă în privința lui Liviu Dragnea și a Dianei Șoșoacă. Întră sau nu în PSD?
Marcel Ciolacu, decizie ferma

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a făcut afirmații despre Liviu Dragnea, Adrian Năstase și Diana Șoșoacă, spunând că ei nu au ce căuta în partidul pe care îl conduce.

Marcel Ciolacu, decizie fermă în privința lui Liviu Dragnea și a Dianei Șoșoacă

Marcel Ciolacu a spus care este situația celor care au părăsit partidul, unii voluntar, ca Robert Negoiță, alții din cauza problemelor penale avute.

Marcel Ciolacu a fost un apropiat al lui Liviu Dragnea. În ”vremurile bune” cei doi mergeau la pescuit, pe brațul Belina al Dunării, cu Sorin Grindeanu. Marcel Ciolacu s-a exprimat, așadar, în privința situației foștilor lideri PSD, cei condamnați la închisoare și cu probleme penale. El a explicat că ei nu mai au ce să caute în partidul pe care îl conduce.

”Să știți că eu nu am fost ipocrit. Și nu m-ați auzit nici vorbind de rău foștii lideri ai partidului, nu numai pe domnul Dragnea, și mi-am asumat trecutul PSD. Cum este și normal, din punctul meu de vedere. Asta nu înseamnă că n-am învățat din greșelile făcute de PSD în trecut, astfel încât să nu le repetăm.

Este foarte puțin probabil (să se întoarcă în PSD, n. red.), știți și dumneavoastră, știu și eu. Presupun că… N-am auzit o astfel de intenție, momentan cunoaștem situația.(…) În momentul în care ești condamnat nu mai ești membru al PSD. În momentul acesta nu există această posibilitate, statutară! Nu există această posibilitate statutară”, a spus Marcel Ciolacu ddespre situația lui Liviu Dragnea

Iar când vine vorba de fostul președinte PSD și candidat la prezidențiale din partea partidului, Adrian Năstase, Marcel Ciolacu este la fel de categoric. ”Este foarte puțin probabil. Repet, îmi asum trecutul, dar drumul PSD în acest moment este cu totul și cu totul altul. Nu pot să fiu ipocrit că nu am comunicat cu domnul Adrian Năstase în această perioadă, dar haideți să ne amintim, a fost o guvernare de excepție în timpul domnului Adrian Năstase, cât timp a fost prim-ministru, și chiar a fost o profesionalizare a partidului evidentă în acea perioadă”, a precizat Marcel Ciolacu pentru G4media.ro.

Marcel Ciolacu, despre Diana Șoșoacă

De altfel, discuțiile despre întoarcerea lui Robert Negoiță în PSD l-au determinat Marcel Ciolacu să dea înapoi în fața Gabrielei Firea, care a respins această variantă.

”Cred că domnul Negoiță în primul și în primul rând va trebui să dea anumite justificări în fața PSD. Doamna Gabriela Firea a spus un lucru total adevărat. Dacă o luăm ca și sinceritate, doamna Gabriela Firea a avut dreptate în tot ceea ce a spus”, a mai spus Marcel Ciolacu pentru sursa citată.

În plus, Marcel Ciolacu a fost categoric în ce o privește pe Diana Șoșoacă, care spunea, de curând că este dorită de mai multe partide, printre care PSD și că se duce la negocieri.

 ”Drumul pe care îl are de parcurs PSD nu cred că este compatibil cu doamna Șoșoacă”, a conchis Marcel Ciolacu.