Marcat de durerea provocată de înmormântarea vărului său, un bărbat și-a descărcat nervii pe un cunoscut, într-un bar, atacându-l cu un cuțit

Marcat de durerea provocată de înmormântarea vărului său, un bărbat și-a descărcat nervii pe un cunoscut, într-un bar, atacându-l cu un cuțit
Un bărbat și-a vărsat nervii într-un bar

Marcat de moartea vărului său, un bărbat a decis să meargă într-un bar pentru a „uita de probleme”. Băutura nu este un sfetnic bun. Atunci când vrei să porți o discuție cu oricine, nu ar trebui să te afli sub influența băuturilor alcoolice. Lucrurile pot genera, lucru care s-a întâmplat și în acest caz. Cantitățile mari de alcool îți pot încețosa mintea, iar fără să știi, poți lua decizii ce le vei regreta pe viitor.

Scandal între doi bărbați într-un bar

Un bărbat din Pecica a fost la înmormântarea vărului său. După aceea, a decis să meargă la un bar din localitate să mai bea ceva în amintirea rudei sale pierdute. În același bar, se pare că s-a iscat o ceartă între bărbatul de 52 de ani și o altă persoană ce se afla la același bar. Pe fondul consumului exagerat de alcool, cei doi nu s-ar fi înțeles bine, lucru care a dus la cearta dintre cei doi. Neînțelegerile dintre cei doi au generat îmbrânceli care au evoluat într-un mod negativ. Unul dintre ei a fost atacat cu un cuțit. Cel vinovat și-a înjunghiat victima cu un cuțit ce avea lama de aproximativ 10cm în zona omoplatului. Poliția s-a prezentat la față locului, unde inculpatul a fost arestat preventiv și trimis în judecată pentru tentativă de omor.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 25.02.2021 trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui inculpat în vârstă de 52 ani, cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art.32 Cod penal rap la art.art.188 Cod penal.

Bărbatul necesită îngrijiri medicale

Totul s-a întâmplat în ziua de 05.02.2021. După înmormântarea vărului său, inculpatul s-a deplasat la un bar din orașul său. Persoana vătămată a intrat în bar în jurul orei 15:30. Inculpatul a scos un cuțit din buzunarul drept al hainei sale și l-a înjunghiat pe bărbat în zona hemitoracelui stâng. Leziunile provocate i-au pus viața în pericol, fapt pentru care a fost internat.

„În data de 05.02.2021, după ce a participat la înmormântarea vărului său, inculpatul s-a deplasat la un bar din oraşul Pecica, jud.Arad, unde a consumat bere. În jurul orei 15:30, în bar a intrat şi persoana vătămată. Între inculpat şi persoana vătămată a început o ceartă, care a continuat cu îmbrânceli. În timpul îmbrâncelilor inculpatul a scos din buzunarul drept al hainei sale un cuţit cu lama de cca. 10 cm, cu care a înjunghiat-o pe persoana vătămată în zona posterioară a hemitoracelui stâng, provocându-i o leziune care i-a pus în pericol viaţa şi care necesită 25 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii”.