Bărbat, înjunghiat de soție după descoperirea unor fotografii cu „altă femeie”. Ce confuzie a făcut

Polițiști în acțiune după un atac conjugal Poză ilustrativă

O scenă înfiorătoare a avut loc între doi soți, după ce o femeie a văzut niște fotografii mai vechi cu soțul său și cu o femeie alături. Nevasta, orbită de furie și gelozie, nu a stat prea mult pe gânduri, iar în scurt timp, aceasta a luat un cuțit cu care și-a înjunghiat soțul de mai multe ori.

Cine era, de fapt, în poze

În ziua de azi, gelozia provoacă multe victime, astfel că multe persoane sunt rănite sau ucise din cauza trădărilor din cuplu. Un exemplu recent a avut loc în Mexic, acolo unde o soție a intrat în posesia unor poze salvate pe telefonul soțului său.

Aceasta și-a zărit soțul alături de o altă femeie, moment în care rațiunea sa a fost înlocuită de o gelozie fără limite. Deși bărbatul a încercat să-i explice că nu a greșit cu nimic, soția și-a pierdut cumpătul și nu a mai avut urechi să audă și răbdare pentru a asculta ce are de spus soțul său.

În scurt timp, aceasta a luat un cuțit și și-a înjunghiat soțul de mai multe ori. Pentru că rănile nu au fost extrem de profunde, bărbatul a reușit să scape din mâinile agresoarei, smulgându-i cuțitul din mână.

Din cauza țipetelor și ale loviturilor auzite din apartament, vecinii au alertat poliția care a sosit imedat la fața locului. Oamenii legii au fost puși la curent cu cele petrecute, astfel au aflat motivul atacului.

Potrivit celor declarate, femeia a văzut niște poze mai vechi pe care soțul le avea din tinerețe, dar nu s-a recunoscut, motiv pentru care, femeia a crezut că este înșelată. De fapt, pozele acelea ar fi fost găsite de soț într-un e-mail mai vechi, fiind transferate pentru a le avea și în telefonul mobil actual, ceea ce a condus la o adevărată confuzie care i-a furat mințile femeii.

Din cauza gestului său extrem de violent, soția geloasă va plăti în fața legii, urmând a fi audiată în fața instanței. Bărbatul s-a ales cu niște răni grave, iar medicii l-au preluat pentru a-i oferi îngrijiri medicale specializate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI