Când va fi difuzat ‘Singur acasă’ pe Antena 1. Anunțul oficial

Când va fi difuzat ‘Singur acasă’ pe Antena 1. Anunțul oficial
Când o să poți să urmărești 'Singur acasă' pe Antena 1

În sfârșit a venit perioada din an în care te uiți la televizor și începi să vezi apariția timidă a filmelor de Crăciun! „Singur acasă” revine pe micile ecrane, semn că poți să te bucuri de o seară în familie în care toată lumea să râdă de aventurile micuțului Kevin.

‘Singur acasă’ o să fie difuzat pe Antena 1

„Singur acasă”, un film de comedie pentru Crăciun, apărea în 1990, fiind scris de John Hughes și regizat de Chris Columbus. Actorul principal a fost interpretat de Macaulay Culkin, care, pe atunci, era un băiețel pistruiat, blond și cu un chip de îngeraș. Producția a fost imediat îndrăgită de toată lumea.

Acest film este plin de umor, așa că mulți români abia așteaptă să se bucure de o seară liniștită petrecută în fața televizorului. Toată lumea este cuprinsă de spiritul Crăciunul în momentul în care Kevin își face apariția pe micile ecrane, așa că s-a aflat când o să fie difuzat filmul de către Antena 1 în acest an!

Datele pentru ‘Singur acasă’ s-au aflat. Tot ce trebuie să știi despre comedia perfectă pentru Crăciun

„Singur acasă” este un film extrem de îndrăgit, așa că nu este de mirare faptul că numeroși oameni abia așteaptă să îi urmărească aventurile lui Kevin din nou și din nou. În ultimii 20 de ani, Pro TV a avut seria ‘Home Alone’, însă, în acest an, au avut loc câteva schimbări. Producția o să fie urmărită de pe Antena 1.

Mulți o să fie surprinși de acest lucru, mai ales pentru că Pro TV a difuzat filmul în care joacă actorul Macaulay Culkin încă de când există datele de audiență TV. Mai mult, se pare că este prima oară când seria ‘Home Alone’ o să fie urmărită de pe un alt post de televiziune, potrivit paginidemedia.ro.

Seria ‘Home Alone’, îndrăgită de foarte mulți români

Mai exact, românii o să se strângă în fața televizoarelor luna viitoare, pe 4, 11 și 18 decembrie. Antena 1 o să difuzeze filmul în respectivele zile începând cu ora 20:00. De-a lungul timpului, Pro TV a avut mare succes cu această serie, mai ales pentru că mulți vor să urmărească filme de Crăciun.

În fiecare an, seria ‘Home Alone’ a plasat Pro TV-ul pe primul loc în topul audiențelor, însă în 2021, producția o să fie urmărită la Antena 1. În 2020, filmul a fost difuzat pe 7 decembrie, strângând 2,2 milioane de privitori care și-au dorit să se bucure de o comedie savuroasă, în spiritul Crăciunului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI